Ajankohtaista

25.01.2024

ISYY kouluttaa kampuksilla toimivia ainejärjestöjä 6.-7.2.2024

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) tarjoaa Joensuun ja Kuopion kampusten ainejärjestöille ja kampusjärjestöille monipuolista koulutusta helmikuun alussa.

ISYYn perinteinen järjestökoulutus järjestetään tiistaina ja keskiviikkona 6.-7.2. Järjestökoulutus tarjoaa tämän vuoden ainejärjestötoimijoille eväitä hallitusvuoteen monipuolisella koulutustarjonnalla. Koulutus sisältää mm. kaikille järjestötoimijoille tärkeät ja hyödylliset osiot mm. yhdistyslain sisällöstä sekä edunvalvonnasta. Sektorikohtaisissa koulutuksissa ainejärjestöjen hallitustoimijat saavat hyvät eväät omaan hallituspestiinsä. Järjestökoulutukseen osallistumisesta voi saada opintopisteistä. Opintopisteet myönnetään hallitusvuoden jälkeen eli vuoden 2025 alussa

Tänä vuonna järjestökoulutuksessa huomioidaan erityisesti opiskelijan hyvinvointi ja ensimmäisen kerran myös ympäristöteemat ovat mukana erillisenä osiona. ISYYn edunvalvonta-asiantuntija ja häirintäyhdyshenkilö Pekka Koivaara kertoo siitä, miten kiusaamis- ja häirintätilanteita käsitellään ainejärjestössä ja UEF alumni Saara Närä puhuu opiskelijan hyvinvoinnista erityisesti ainejärjestötoiminan näkökulmasta. Saara Närä on terveysviestinnän asiantuntija ja terveystieteiden maisteri. Ympäristöteemoista kertoo ISYYn hallituksen jäsen Julia Tenhunen. 

Järjestökoulutus pidetään kokonaisuudessaan etänä. ISYY tarjoaa kuitenkin ainejärjestöjen uusille hallituksille myös mahdollisuuden verkostoitua iltatapahtumissa. Iltatapahtumat järjestetään tiistaina 6.2. klo 18 alkaen Joensuussa Suvaksella ja Kuopiossa Lukemalla. Iltatapahtumaan tulee ilmoittautua erikseen sillä tarjolla on pientä syötävää.

Alla olevasta linkistä voit lukea lisää järjestökoulutuksesta sekä ilmoittautua iltapahtumaan. Itse järjestökoulutukseen ei tarvitse ilmoittautua. Koulutus ja iltapahtuma on suunnattu ainejärjestöjen vuoden 2024 hallitustoimijoille.

Lue lisää:

ISYY.fi, avautuu uuteen välilehteen: ISYYn järjestökoulutus 2024

Lisätietoja:

Liisa Kainulainen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), järjestöasiantuntija, jarjestoasiantuntija(at)isyy.fi, p. 044 576 8419