Ajankohtaista

24.06.2020

ISYYllä uusia kerhoja ja kampusjärjestöjä!

Kevään 2020 aikana ylioppilaskuntaan on syntynyt kolme uutta kerhoa ja kolme uutta kampusjärjestöä. 

Saammeko esitellä, uudet tulokkaamme ovat tässä!

Uudet kerhot

 • UEF Cricket Club (Kuopiossa) on cricketin pelaamisesta kiinnostuneille sopiva kerho, jossa pelataan Englannissa suosittua, pesäpalloa muistuttavaa peliä.
   
 • UEF Raamattukerho (Kuopiossa) kokoaa yhteen kristillisen opiskelijayhteisön Kuopion kampukselle. Kerho järjestää esimerkiksi rukouskokoontumisia. 
   
 • Itä-Suomen Akateeminen Shakki (Kuopiossa) on perustettu kaikille shakin peluusta innostuville aloittelijoille ja konkareille. Aiempaa kokemusta shakin pelaamisesta ei tarvitse olla!

Uudet kampusjärjestöt

 • Joensuu MUN Society ry:ssä tutustutaan Yhdistyneiden kansakuntien toimintaan: simuloimme YK:n kokouksia ja väittelemme englanniksi kansainvälisistä ajankohtaisaiheista.
   
 • Chinese Friendship and Culture Society ry:n (Joensuussa) tarkoituksena on rakentaa verkosto kaikkien kiinaa puhuvien opiskelijoiden ja tutkijoiden välille ja saada kulttuurien välisiä kontakteja. 
   
 • Joensuun kasvatustieteen opiskelijat ry (Joensuussa) järjestää vapaa-ajan toimintaa ja tukee opeopiskelijoiden yhteenkuuluvuuden tunnetta. Jäseniksi ovat tervetulleita Itä-Suomen yliopiston kasvatustieteen alan pää- ja sivuaineopiskelijat.

Opiskelijoille suunnattua toimintaa!

Voisiko joku näistä olla sinun juttusi? Kerhot ja kampusjärjestöt ovat opiskelijoita varten, eli hyppää mukaan toimintaan!

Kaikki Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille suunnatut kerhot ja kampusjärjestöt löydät listattuna ISYYn verkkosivuilta.

Huomioithan, että koronavirus saattaa vaikuttaa kerhojen ja kampusjärjestöjen toimintaan syksyllä 2020.

Lue lisää:

Isyy.fi: Joensuun kerhot
Isyy.fi: Kuopion kerhot
Isyy.fi: Joensuun kampusjärjestöt
Isyy.fi: Kuopion kampusjärjestöt

Lisätietoja:

Liisa Kainulainen, järjestöasiantuntija, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, puh. 044 576 8419, jarjestoasiantuntija(at)isyy.fi