Ajankohtaista

07.11.2023

ISYYn edustajistovaalien ennakkoäänestys päättyy tänään klo 23.59!

Ennakkoäänestys alkoi tiistaina 31.10. kello 08:00 ja kestää tiistaihin 7.11. kello 23:59 asti. Varsinainen äänestyspäivä on huomenna, keskiviikko 8.11.2023 ja äänestää voi klo 00:01–18:00.

Äänestäminen suoritetaan Tuudon vaalisivuston kautta. Vaalisivustolle pääsee helpoiten Tuudo-sovelluksen kautta. Sovelluksen sivuvalikko > Edustajistovaalit > Äänestysjärjestelmään. Sovelluksen kautta siirtymällä olet jo valmiiksi kirjautunut sisään UEF-tunnuksillasi ja pääset heti äänestämään. 

Tuudon vaalisivusto löytyy myös osoitteesta vaalit.tuudo.fi. Sivulle kirjaudutaan UEF-tunnuksilla.

Jokaiselle äänioikeutetulle on lähetetty viime viikolla sähköposti, josta löytyy tietoa äänestämisestä ja hyödyllisiä linkkejä, niin äänestysjärjestelmään kuin myös sivuille, jossa ehdokkaisiin voi tutustua. 

Äänioikeutettuja edustajistovaaleissa ovat kaikki Itä-Suomen yliopistoon 24.10.2023 mennessä läsnäolevaksi ilmoittautuneet opiskelijat, jotka ovat ylioppilaskunnan jäseniä.

ISYYn kahdeksansissa edustajistovaaleissa on ehdolla 113 ehdokasta 9 eri vaalilistalta. Ehdokkaan valinnassa voi käyttää apuna vaalikonetta tai Tuudon ehdokasgalleriaa. Kaikki ehdokkaat ja listat löytyvät myös ISYYn sivulta Vaalilistat.

Edustajistovaaleissa yksikin ääni voi olla ratkaiseva!

ISYY tiedottaa ennakkoäänestyksen prosentista keskiviikkona 8.11.2023.

Lue lisää:

Tuudo.fi, avautuu uuteen välilehteen: Tuudon vaalisivu

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Edustajistovaalit

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Äänestäjälle

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Vaalilistat ja ehdokkaat

Syl.fi, avautuu uuteen välilehteen: Vaalikone

Lisätietoja:

Wilma Poutanen, keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), kvl.pj(at)isyy.fi

Pekka Koivaara, edunvalvonta-asiantuntija, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), pekka.koivaara(at)isyy.fi, p. 044 576 8465