Ajankohtaista

25.10.2023

ISYYn edustajistovaalikone 2023 on nyt julki

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) edustajistovaalikone 2023 on nyt julki. ISYYn edustajistovaalien ennakkoäänestys käynnistyy tiistaina 31.10. kello 8.00. Edustajistovaalien ennakkoäänestys on 31.10.-7.11.2023 ja varsinainen vaalipäivä on keskiviikko 8.11.2023, jolloin äänestäminen päättyy kello 18.00. Äänestys tapahtuu Tuudossa, mistä löydät myös ehdokasgallerian! 

Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallinnoima vaalikone on nyt avattu ISYYn jäsenistön tarkasteltavaksi. ISYYn edustajistovaalien ehdokkaat ovat saaneet vastata vaalikoneen kysymyksiin ja vaalikoneesta löytyvät ne ehdokkaat, jotka koneeseen ovat käyneet vastaamassa.

SYLn vaalikoneeseen vastaamalla voit löytää ehdokkaan, jonka ajatukset parhaimmiten kohtaavat omiesi kanssa. Vaalikoneen teemoja ovat vaikuttaminen, opinnot, järjestöt ja ylioppilaskunta, kaupunki ja asuminen, talous, hyvinvointi ja toimeentulo, kansainvälisyys sekä kestävä kehitys.

Pitäisikö ISYYn tehdä aktiivisemmin yritysyhteistyötä? Tuleeko henkilövalinnoissa noudattaa kampustasapainoa? Tukeeko ISYY riittävästi ainejärjestöjä ja kerhoja? Pitäisikö UEF:n lisätä täysin etäopetuksena järjestettävää koulutusta? Katso mitä ehdokkaat ovat vastanneet.

ISYY järjesti ehdokkaille myös ehdokaspaneelit 24. ja 25. lokakuuta molemmilla kampuksilla. Paneelikeskustelujen tallenteet löytyvät ISYYn YouTube-kanavalta.

ISYYn edustajistovaalikone 2023

Syl.fi, avautuu uuteen välilehteen: ISYYn edustajistovaalikone 2023

Lue lisää: 

Tuudo.fi, avautuu uuteen välilehteen: Tuudon vaalijärjestelmä (Äänestäminen ja ehdokasgalleria)

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Ehdokaslistat ja ehdokkaat

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Äänestäjälle

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Vaalikuulutus 2023

YouTube.com, avautuu uuteen välilehteen: ISYYn YouTube-kanava

Lisätietoja:

Wilma Poutanen, keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), kvl.pj@isyy.fi