Ajankohtaista

22.03.2023

ISYYn ensimmäinen Sober Disco tanssitti opiskelijoita Kuopiossa 21.3.

ISYY järjesti ensimmäistä kertaa Sober Discon eli alkoholittomat iltabileet Kulttuuriareena 44:ssä tiistaina 21.3. Tapahtuman suosio ylitti odotukset, kun ennakkoliput loppuivat ennen aikojaan. Selkeästi tämänkaltaisille tapahtumille on kysyntää.

Sober Discossa oli ohjelmassa muun muassa livemusiikkia, limbokisa ja biljardia. Illan edetessä tanssilattia täyttyi iloisista opiskelijoista. Kuopiolaisista opiskelijoista koostuva bilebändi Bile Duct sekä tuottaja/dj Daun Lou eivät jättäneet ketään kylmäksi. Lisäksi illan aikana Retikka ry:n kahviosta oli mahdollista ostaa pientä välipalaa sekä herkullisia mocktaileja.

Järjestäjät haluavat kiittää koko sydämestään kaikkia Sober Discoon osallistuneita. Ilman teitä tapahtuma ei olisi ollut läheskään näin onnistunut. Nyt on aika antaa palautetta tapahtumasta ja se tapahtuu nopeasti sekä anonyymisti alempaa löytyvän linkin kautta. Palautteella kehitetään tapahtumaa tulevaa varten.

Lopuksi voimmekin jo mainostaa, että seuraava Sober Disco tanssitaan Joensuussa syksyllä 2023! Lisätietoa tapahtumasta tulossa alkukesästä, joten pysy kuulolla.

Palautelomake

Docs.google.com, avautuu uuteen ikkunaan: Sober Disco palautelomake // feedback form

Lisätietoa:

Riina Pääkkönen, SILLAT-hankekoordinaattori, riina.paakkonen(at)isyy.fi, p. 044 491 6529