Ajankohtaista

31.03.2020

ISYYn järjestöpäivät Joensuussa ja Kuopiossa 20.-26.4.2020

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) kevään järjestöpäivät järjestetään tällä kertaa Facebookissa ja olet lämpimästi tervetullut osallistumaan tapahtumaan vaikkapa omalta kotisohvaltasi!

Järjestöpäivät ovat 20.-26.4.2020 eli poikkeuksena edellisiin vuosiin, tapahtuma kestää nyt kokonaisen viikon. Järjestöpäivillä yliopistolla toimivat ainejärjestöt, kampusjärjestöt ja ISYYn kerhot esittelevät toimintaansa ja myyvät haalarimerkkejä. Tänä keväänä järjestöpäiville osallistutaan Facebook-tapahtumien kautta, Joensuun järjestöpäiville on oma Facebook-tapahtuma ja Kuopion järjestöpäiville oma.

Joensuun järjestöpäivien Facebook-tapahtumassa voit tutustua Joensuun kampuksen järjestöihin ja kerhoihin ja Kuopion Facebook-tapahtumassa vastaavasti Kuopion kampuksen toimijoihin. Mikään ei tietenkään estä sinua vierailemasta molempien kampusten tapahtumissa! 

Järjestöpäivät ovat hyvä tapa löytää mukavaa tekemistä opintojen oheen ja solmia uusia tuttavuuksia yhteisten mielenkiinnon kohteiden parissa. Järjestöpäivät on kaikille avoin tapahtuma joten tule rohkeasti ottamaan selvää, mitä kaikkea yliopistolla toimivat järjestöt ja ISYYn kerhot tarjoavat tekemiseksi! 

Voit osallistua järjestöpäiville alla olevista linkeistä. HUOM! Tapahtumat julkaistaan 6.4.

Facebook: Järjestöpäivät Joensuu goes ETÄ
Facebook: Järjestöpäivät Kuopio goes ETÄ

Voit osallistua järjstöpäiville, vaikka sinulla ei ole Facebook-tiliä. Kokoamme yhteen järjestöjen ja kerhojen esittelyt ja haalarimerkkien myyntilinkit ja tiedotamme niistä jäsenistöämme lähempänä tapahtumaa.

Järjestöjen ja ISYYn kerhojen ilmoittautuminen järjestöpäiville

Yliopistolla toimiville järjestöille ja ISYYn kerhoille lähetetään sähköpostilla ohjeet siitä, miten järjestöpäiville voi osallistua. Jos järjestösi ei saa ohjeita tätä kautta, voit lähettää sähköpostia ISYYn järjestöasiantuntijalle. Lähetä sähköposti 15.4.2020 mennessä.

Lisätietoja

Liisa Kainulainen, järjestöasiantuntija, jarjestoasiantuntija(at)isyy.fi  044 576 8419

Juuso Myller, hallituksen jäsen, kansainväliset asiat ja järjestöt, 044 576 8402, juuso.myller(at)isyy.fi