Ajankohtaista

10.03.2021

ISYYn järjestöpäivät verkossa 7.-14.4.2021

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) kevään 2021 järjestöpäivät järjestetään jälleen Facebookissa ja olet lämpimästi tervetullut osallistumaan tapahtumaan vaikkapa omalta kotisohvaltasi!

ISYYn järjestöpäivät on kaksi kertaa vuodessa järjestettävä tapahtuma, jossa yliopistolla toimivat ainejärjestöt, kampusjärjestöt ja ISYYn kerhot esittelevät toimintaansa uusille ja vanhoille opiskelijoille. Tälläkin kertaa järjestöpäiville osallistutaan Facebook-tapahtumien kautta. Järjestöihin ja kerhoihin voi tutustua huhtikuussa 7.-14.4.2021.

Joensuun kampuksen järjestöpäiville voit osallistua Joensuun järjestöpäivien Facebook-tapahtumassa ja vastaavasti Kuopion kampuksen järjestöpäiville on oma Facebook-tapahtuma. Facebook-tapahtumissa voit tutustua oman kampuksesi järjestöjen ja kerhojen toimintaan, mutta mikään ei tietenkään estä sinua vierailemasta molempien kampusten tapahtumissa! 

Järjestöpäivät ovat hyvä tapa löytää mukavaa tekemistä opintojen oheen ja solmia uusia tuttavuuksia yhteisten mielenkiinnon kohteiden parissa. Järjestöpäivät on kaikille avoin tapahtuma joten tule rohkeasti ottamaan selvää, mitä kaikkea yliopistolla toimivat järjestöt ja ISYYn kerhot tarjoavat tekemiseksi! 

Järjestöt ja kerhot postaavat Facebook-tapahtumiin omia julkaisujaan pitkin tapahtumaviikkoa alkaen keskiviikkona 7.4.2021. Voit osallistua järjestöpäiville alla olevista linkeistä.

Facebook: Etäjärjestöpäivät kevät 2021 Joensuu // Remote Association Days spring 2021 Joensuu
Facebook: Etäjärjestöpäivät kevät 2021 Kuopio // Remote Association Days spring 2021 Kuopio

Jos sinulla ei ole Facebook-tiliä, voit osallistua järjestöpäiville ISYYn verkkosivuilla. Kokoamme yhteen järjestöjen ja kerhojen esittelyt ja tiedotamme niistä jäsenistöämme lähempänä tapahtumaa.

Järjestöjen ja ISYYn kerhojen ilmoittautuminen järjestöpäiville

Yliopistolla toimiville järjestöille ja ISYYn kerhoille on lähetetty sähköpostilla ohjeet siitä, miten järjestöpäiville voi osallistua. Jos järjestösi ei ole saanut ohjeita ja haluatte osallistua, voit lähettää sähköpostia ISYYn järjestöasiantuntijalle.

Lisätietoja

Ada Hyytiäinen, järjestöasiantuntija, jarjestoasiantuntija(at)isyy.fi  044 576 8419