Ajankohtaista

26.08.2019

ISYYn jäsenenä voit käyttää nyt myös Pivon opiskelijakorttia!

ISYYn jäsenenä sinulla on nyt mahdollisuus ottaa käyttöön opiskelijakortti myös Pivo-sovelluksessa Frankin rinnalla tai sen sijaan!

Pivon opiskelijakorttia vilauttamalla saat samalla tavalla VR:n ja Matkahuollon opiskelijahintaiset liput ja Kelan ateriatuen sekä myös muita opiskelijaetuja.

Ottamalla käyttöön Pivon opiskelijakortin varmistat, että kortti kulkee aina mukanasi.

Mikä ihmeen Pivo?

Pivo on maksusovellus, jolla maksat helposti kaverille pelkän puhelinnumeron avulla – pankista riippumatta. Pivolla on helppoa ja nopeaa jakaa kulut useammankin kaverin kesken esimerkiksi yhteisten opiskelijabileiden jälkeen.

Voit myös maksaa Pivolla kätevästi jo tuhansissa verkkokaupassa ilman säätöä verkkopankkitunnusten tai muovisten pankkikorttien kanssa. Voit lisäksi hakea Pivon maksuaikaa ja maksaa ostoksesi silloin, kun tilin saldo näyttää paremmalta.

Pivosta löytyy myös monia arjessa hyödyllisiä palveluita: voit esimerkiksi ostaa paikallisliikenteen bussilippuja ympäri Suomen, käyttää CityShopparin etuja, tilata ruokaa Kotipizzasta tai varata pöydän TableOnlinen avulla.

OP:n asiakkaat voivat myös ottaa Pivossa käyttöön lähimaksun ja seurata kulutustaan helposti. Pivon käyttö on täysin maksutonta.

Avaa ovi etujen maailmaan

Ota kaikki irti opiskelijaelämästäsi Pivosta löytyvillä opiskelijaeduilla! Pivossa on tuhansia opiskelijaetuja, joita voit helposti selata, ja löytää sinua itseäsi kiinnostavat edut. Miltä kuulostaisi esimerkiksi halvempi tuoppi paikallisessa pubissa tai sämpylä puoleen hintaan lähikahvilastasi? Katso Pivosta sinua lähellä olevat opiskelijaedut!

Pivon opiskelijakortin saat käyttöösi täysin ilmaiseksi.

Näin otat Pivon opiskelijakortin käyttöön ISYYn jäsenenä:

  • Lataa Pivo puhelimeesi ja ota se käyttöön verkkopankkitunnuksillasi
  • Avaa Pivon päänäkymästä Opiskelijakortti
  • Luo itsellesi mobiiliopiskelijakortti seuraamalla ohjeita

HUOM! Jotta voit ottaa käyttöön Pivon opiskelijakorttiominaisuuden, sinun täytyy olla ilmoittautunut läsnäolevaksi yliopistoon ja maksanut ylioppilaskunnan jäsenmaksun.

Lue lisää:

Pivo.fi, avautuu uuteen välilehteen: Pivon opiskelijakortti 

Frank.fi, avautuu uuteen välilehteen: Tilaa opiskelijakortti

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Opiskelijakortti