Ajankohtaista

21.04.2020

ISYYn opiskelijaprofiilikysely on lähetetty vastaajille!

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) toteuttaman opiskelijaprofiilitutkimuksen kyselylomake on lähetetty tänään tutkimuksen otokseen valikoituneille opiskelijoille. 

Kenelle? 
Tutkimus on lähetetty yhteensä 2000:lle Itä-Suomen yliopiston perustutkinto-opiskelijalle sähköpostitse.

Miksi kyselyyn kannattaa vastata?
Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kolme 100 euron arvoista lahjakorttia S-ryhmän toimipaikkoihin. Lisäksi kyselyyn vastaaminen on tärkeää opiskelijoiden oman, eli sinun, etusi kannalta. Tutkimuksen avulla voidaan kehittää yliopiston ja ylioppilaskunnan toimintaa vastaamaan entistä paremmin opiskelijoiden tarpeisiin. 

Vastausaika
Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 minuuttia. Kyselyn vastausaika on 21.4. - 3.5.2020.

Tutkimuksen tarkoitus
Opiskelijaprofiilitutkimuksen tarkoituksena on kartoittaa UEFin opiskelijoiden taustoja ja elämäntilannetta. Näin pyritään saamaan kattava poikkileikkaus siitä, millaisia ihmisiä Itä-Suomen yliopiston kandidaatti- ja maisteriohjelmissa opiskelee. Tärkeitä teemoja kyselyssä ovat muun muassa opinnot, toimeentulo ja ajankäyttö. Kyselyn tavoitteena on saada luotettavaa tutkimustietoa sekä ISYYn että yliopiston toiminnan kehittämiseksi.

Lue lisää:

Isyy.fi: Tiedote: Millaisia ovat opiskelijat nykyään – ylioppilaskunta toteuttaa aiheesta tutkimuksen (1.4.2020)
Isyy.fi: ISYYn tutkimusharjoittelijana on aloittanut Riina Tykkyläinen (26.3.2020)

Lisätietoja:

Riina Tykkyläinen, tutkimusharjoittelija, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, riina.tykkylainen(at)isyy.fi, p. 044 576 8420