Ajankohtaista

07.04.2022

ISYYn Savo-Karjala excursio 2022 Joensuu

Savo-Karjala excursio on yksi ISYYn tunnetuimmista ja suosituimmista vappuperinteistä, joista ensimmäinen on järjestetty jo vuonna 1990. Vuonna 2019 se järjestettiin 30. kerran ja kahden virtuaalivuoden jälkeen tapahtuma päästään järjestämään perinteiseen malliin 29.4., kahden bussin voimin!

Savo-Karjala excursiolla kierrämme ennalta määrättyä, mutta lähtöhetkeen saakka salaista reittiä ympäri Savo-Karjalaa ja sen anniskeluravintoloita. Matkan kokonaiskesto on noin 9 tuntia, jonka jälkeen juhlimme virallisia jatkoja myöhemmin ilmoitetussa paikassa. Pysähdykset reitin varrella ovat kestoltaan noin 30-40min ja lisäksi reitin keskivaiheella on myös pidempi ruokatauko, jossa tarjolla myös kasvisruokaa. Tapahtumasta saa haalarimerkin.

Liput ja ilmoittautuminen

Lipunmyynti alkaa tiistaina 12.4. klo 8:00 ISYYn Joensuun toimistolla, osoitteessa Yliopistonkatu 7, 80100 Joensuu. Lipun hinta on 17€. Yksi henkilö voi ilmoittaa itsensä lisäksi yhden henkilön (eli yht. kaksi henkilöä) ja näiden henkilöiden nimet täytyy olla ilmoittautuessa tiedossa.

Lue lisää:

Facebook.com, avautuu uuteen ikkunaan: Joensuun Savo-Karjala excursio 2022 -Facebook-tapahtuma

Lisätiedot:

Niklas Leinonen, Palvelusuunnittelija, vapaa-aika(at)isyy.fi