Ajankohtaista

07.04.2022

ISYYn Savo-Karjala excursio 2022 Kuopio

Savo-Karjala excursio on yksi ISYYn tunnetuimmista ja suosituimmista vappuperinteistä, joista ensimmäinen on järjestetty jo vuonna 1990. Vuonna 2019 se järjestettiin 30. kerran ja kahden virtuaalivuoden jälkeen tapahtuma päästään järjestämään perinteiseen malliin 29.4., jopa seitsemän bussin voimin!

Savo-Karjala excursiolla kierrämme ennalta määrättyä, mutta lähtöhetkeen saakka salaista reittiä ympäri Savo-Karjalaa ja sen anniskeluravintoloita. Matkan kokonaiskesto on noin 9 tuntia, jonka jälkeen juhlimme virallisia jatkoja. Pysähdykset reitin varrella ovat kestoltaan noin 30-40min ja lisäksi reitin keskivaiheella on myös pidempi ruokatauko, jossa tarjolla myös kasvisruokaa. Savo-Karjala excursio matka huipentuu virallisille jatkoille Bar Nousuun, jossa on opiskelijahintaiset juomat ja jonon ohitus kello 00:00 saakka haalarimerkillä! Tapahtumasta saa haalarimerkin.

Liput ja ilmoittautuminen

Lipunmyynti alkaa tiistaina 12.4. klo 8:00 ISYYn Kuopion toimistolla Lukemalla, osoitteessa Yliopistonranta 3,70211 Kuopio. Lipun hinta on 17€. Yksi henkilö voi ilmoittaa itsensä lisäksi yhden henkilön (eli yht. kaksi henkilöä) ja näiden henkilöiden nimet täytyy olla ilmoittautuessa tiedossa. Ainoastaan alumnibussin paikoista puolet myydään kide.apissa (https://kide.app/events/d9f2f5c8-5c8b-4da7-9248-01f4babee828) ja puolet ilmoittautumalla sähköpostitse toimisto.kuopio@isyy.fi, josta saa maksuohjeet. Alumnibussin lipunmyynti alkaa 12.4. klo 12:00. Ilmoittautuminen on sitova. Muistattehan että liput menevät kuin kuumille kiville!

Kuopion kampuksella opiskelijat ovat perinteisesti tulleet jonottamaan lippuja jo varhain. ISYYn kerho KIVES (Kuopion Intellektuelli Vapunedistämisseura) lämmittelee paikan päällä jonottamaan tulevia opiskelijoita ja pitää huolen että paikan päällä järjestys säilyy. KIVES pitää jonottajista listaa ja mikäli haluat nimesi listalle, tule käväisemään KIVES:n teltalla. Listalla olijat tarkastetaan säännöllisin väliajoin ja poistuneet poistetaan myös listalta. Aamulla ennen lipunmyynnin alkua muodostetaan jono Studentian C-oven luokse listan mukaisesti.

Lue lisää:

Facebook.com, avautuu uuteen ikkunaan: Kuopion Savo-Karjala excursio 2022 -Facebook-tapahtuma

Lisätietoja:

Veera Salmela, tapahtumatuottaja, veera.salmela@isyy.fi