Ajankohtaista

04.05.2021

ISYYn seitsemännet edustajistovaalit käydään tulevana syksynä

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) edustajistovaalit järjestetään sähköisesti syksyllä 2021. Vaalien ennakkoäänestys on 25.–29.10.2021. Varsinainen äänestyspäivä on 3.11.2021.

Vaaleilla valittava edustajisto on ylioppilaskunnan ylin päättävä toimielin, joka muodostuu 39 jäsenestä. Vaalit käydään joka toinen vuosi ja ehdolle voivat asettua kaikki ISYYn jäsenet, joita ovat esimerkiksi kaikki UEF:n perustutkinto-opiskelijat. Edustajisto ohjaa ylioppilaskunnan toimintaa päättämällä esimerkiksi jäsenmaksusta, toimintasuunnitelmasta, taloudesta ja ylioppilaskunnan tulevaisuuden suunnasta. Edustajisto valitsee vuosittain ylioppilaskunnan puheenjohtajiston ja hallituksen.  

Voit asettua ehdolle jonkun toisen perustamalle ehdokaslistalle tai perustaa uuden oman listan. Ehdokaslistan perustaminen on helppoa ja ISYYn toimistojen henkilökunta avustaa sinua tarvittaessa. Ehdokashakemukset on toimitettava paperisena ISYYn toimistolle tai sähköisen vaalijärjestelmän kautta 29.9.2021 klo 15 mennessä. Tarkemmat tiedot ehdokkaaksi asettumisesta ja vaalien aikataulusta annetaan myöhemmin julkaistavassa vaalikuulutuksessa.

Lähde rohkeasti ehdolle. Edustajistovaaleihin osallistumalla voit parhaiten vaikuttaa opiskelija-aikasi tärkeimpiin asioihin ja osallistua yhteiseen päätöksentekoon.

Lisätietoa vaaleista päivitetään ISYYn verkkosivuille myöhemmin.

Lue lisää:  

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Vaalisäännöt

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Edustajistovaalit

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Edustajisto

Lisätietoja:

Matti Averio, Keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, kvl.pj@isyy.fi, p. 050 521 3158

Mikko Aaltonen, Keskusvaalilautakunnan sihteeri, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, koso(at)isyy.fi, p. 044 576 8414