Ajankohtaista

08.02.2024

ISYYn toimistot ovat kiinni liikuntailtapäivänä 13.2.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) toimistot Joensuussa ja Kuopiossa ovat kiinni liikuntailtapäivänä tiistaina 13.2.2024. Liikuntailtapäivänä molemmilla kampuksilla on luvassa monenlaista aktiviteettia. Löydät kampuskohtaiset ohjelmat SYKETTÄ Joensuun ja SYKETTÄ Kuopion verkkosivuilta (linkit alla).

Mikäli tarvitset liikuntailtapäivänä käyttöön liikunta- tai harrastusvälineitä, haethan ne viimeistään maanantaina 12.2. toimistojen aukiollessa kello 10-12 ja 13-15.

Toimistoilta löydät lainattavaksi niin sulkapallomailat kuin myös pulkat ja luistimet. Välineitä voi lainata ylioppilaskunnan jäsenet ja voimassa olevan SYKETTÄ-tarran haltijat. Tarkemmat tiedot välinelainauspalvelusta ja listan lainattavista välineistä löydät sivulta Välinelainauspalvelu (linkki alla). 

Toimistot palvelevat jälleen normaalisti keskiviikkona 14.2. klo 12–16.

Lue lisää:

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Välinelainauspalvelu

Sykettä.fi, avautuu uuteen välilehteen: Joensuun liikuntailtapäivän ohjelma

Sykettä.fi, avautuu uuteen välilehteen: Kuopion liikuntailtapäivän ohjelma

Lisätietoja:

Joensuu: Maiju Laukkanen, jäsenpalveluasiantuntija, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), toimisto.joensuu(at)isyy.fi, p. 044 576 8449

Kuopio: Liisa Kainulainen, järjestöasiantuntija, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), toimisto.kuopio(at)isyy.fi, p. 044 576 8419