Ajankohtaista

15.05.2023

ISYYn välinelainauspalvelun käyttöehdot uudistuu

Tiesitkö että ISYYltä löytyy monipuolinen valikoima erilaisia liikunta- ja harrastusvälineitä lainattavaksi? Olit sitten menossa SYKETTÄ-palveluiden sulkapallovuorolle tai lähdössä pelaamaan puistoon ystävien kanssa mölkkyä, niin meiltä löydät tarvittavat välineet.

Välinelainauspalvelumme on nyt saanut uudet käyttöehdot helpottamaan lainaamista. Tule ISYYn toimistolle, tutustu valikoimaan ja kokeile vaikka jotakin ihan uutta lajia matalalla kynnyksellä. Valinta on sinun!

Mitä? Laaja valikoima lainattavia välineitä liikuntaan ja vapaa-aikaan. Meiltä löytyy niin lumikengät, sulkapallo- ja padelmailat, sekä frisbeegolfkiekot! Löydät nettisivuiltamme listan lainattavista välineistä ja lautapeleistä.

Kenelle? Kaikille ISYYn jäsenille! Myös SYKETTÄ-käyttäjät, joilla on voimassa oleva liikuntatarra, voivat lainata välineitä. Joensuussa myös ESN Joensuun jäsenet voivat lainata välineitä.

Hinta? Lainaaminen on ilmaista!

Laina-aika ja palautus? Laina-aika on yksi (1) viikko. Välineet palautetaan ISYYn toimistolle.

Miten lainaan? Tule ISYYn toimistolle Joensuuhun tai Kuopioon, valitse lainaan haluamasi välineet, lue asiakaspalvelutiskin läheisyydestä löytyvä QR-koodi, ja täytä sähköinen lainauslomake.

Lisätietoja:

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Välinelainauspalvelu

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Toimistojen yhteystiedot