Ajankohtaista

09.01.2024

Itä-Suomen yliopiston ja Karelia AMK:n opiskelijat kohtaavat opiskelijoiden Winter Classic -ottelussa Joensuussa 16.1.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) ja SYKETTÄ Joensuu järjestävät 16.1.2024 yhteistyössä viime vuonna suursuosion saaneen opiskelijoiden Winter Classic -jääkiekko-ottelun Mehtimäen pesäpallostadionilla.

Tule kokemaan korkeakoulujen välinen ulkojääottelu! Winter Classicissa Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksen opiskelijat ja Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijat kohtaavat toisensa jännittävässä ottelussa. Tule siis katsomaan ja kannustamaan suosikkijoukkueesi voittoon satapäisen yleisön seurassa.

Otteluun on vapaa sisäänpääsy. Kide.appista lunastetuilla lipuilla on tarkoitus arvioida tapahtuman osallistujamäärää ennakkoon ja osallistujia otetaan sisään tapahtumaan saapumisjärjestyksessä.

Tapahtumaa ovat tukemassa Joensuun kaupunki, Itä-Suomen yliopisto, Karelia-ammattikorkeakoulu, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto ja moni muu!

Tapahtuman alustava aikataulu

  • 16:30 sisäänpääsy alkaa
  • 17:15 joukkueiden ja tuomarien lämmittely
  • 17.50 alkuseremonia
  • 18.00 peli alkaa
  • 21.00 tapahtuma päättyy
  • 22.00 viralliset jatkot Bar Playssä

Ennen ottelua ja ottelun erätauoilla on ohjelmaa ja kilpailuja yleisölle. Tapahtuman virallinen haalarimerkki on myynnissä vain tapahtuman kioskilta ja ennakkoon tapahtuman Kide.app -sivun kautta. 

Tapahtuma-alueella on Joensuun Kiekko-Poikien ylläpitämiä kioskimyyntipisteitä. Järjestämme myös arvonnan Icehearts ry:n paikallisen toiminnan tueksi. Arvontalippuja saatavilla rajoitetusti, huippupalkinnot jaetaan paikan päällä!

Lue lisää: 

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Winter Classic 2024 -tapahtumasivu

Kide.app, avautuu uuteen välilehteen: Winter Classic 2024

Tapahtumat.joensuu.fi, avautuu uuteen välilehteen: Winter Classic 2024

Lisätietoja:

Niklas Leinonen, palvelusuunnittelija, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), vapaa-aika(at)isyy.fi, puh. 044 576 8418