Ajankohtaista

14.01.2020

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee harjoittelijaa Joensuun kampukselle

Haemme harjoittelijaa tekemään kvantitatiivista tutkimusta 2-3 kk mittaiseen korkeakouluharjoitteluun. Harjoittelun ajankohta helmi-toukokuussa (tai sopimuksen mukaan) 2020.

Harjoittelijan tehtäviin kuuluu Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnalle jäsenprofiilitutkimuksen teko yhdessä ylioppilaskunnan edunvalvonta-asiantuntijoiden sekä viestintäsektorin kanssa. Jäsenprofiilitutkimuksen tarkoituksena on selvittää Itä-Suomen yliopiston perustutkinto-opiskelijoiden muun muassa taustaa ja elämäntilannetta.

Harjoittelijan tehtävänä on:

  • Ylioppilaskunnan toimintaan tutustuminen
  • Tutkimuskysymysten valmistelu ylioppilaskunnan toimijoiden kanssa
  • Tutkimuslomakkeen suunnittelu ja teko
  • Tarvittavan opiskelijaotoksen suunnittelu
  • Kyselyn toteuttaminen
  • Tutkimustulosten purku ja analysointi
  • Loppuraportin tekeminen

Harjoittelijalta odotamme perehtyneisyyttä yhteiskuntatieteellisen kvantitatiivisen tutkimuksen tekemisessä. Harjoittelu suoritetaan Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan Joensuun toimistolla.

Harjoittelijalle maksetaan Itä-Suomen yliopiston ohjeistuksen mukainen harjoitteluajan paikka.

Edellytämme, että opiskelijalle on myönnetty harjoittelutuki. Haastattelemme hakijat.

Hakemukset ja mahdollinen ansioluettelo harjoitteluun tulee toimittaa ylioppilaskunnalle 29.1.2020 kello 23.59 mennessä: hakemukset@isyy.fi otsikolla ”Korkeakouluharjoittelu”.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta eli ISYY on opiskelijoiden etu- ja palvelujärjestö, joka toimii Itä-Suomen yliopiston kampuskaupungeissa Joensuussa ja Kuopiossa. Tällä hetkellä meillä on noin 13 300 jäsentä. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. Ylioppilaskunnan palveluksessa on 13 henkilöä ja vuosittainen liikevaihto n. 1,6 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:

Pekka Koivaara, edunvalvonta-asiantuntija, puh. 044 576 8465, pekka.koivaara(at)isyy.fi

Sanna Heinonen, pääsihteeri, puh. 044 576 8417, paasihteeri(at)isyy.fi