Ajankohtaista

31.01.2022

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee kääntäjäharjoittelijaa Joensuun kampukselle

Haemme harjoittelijaa tekemään asiakirjakäännöksiä 2–3 kk mittaiseen korkeakouluharjoitteluun.

Harjoittelun ajankohta on keväällä 2022 (maalis–toukokuu).

Harjoittelijan päätehtävänä on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan virallisten asiakirjojen ja tekstien kääntämistä sekä mm. tapahtumaviestinnän sisältöjen kääntämistä ja tarkastusta. Käännöstyötä tehdään suomesta englanniksi. Edellytämme aiempia korkeakouluopintoja ja erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Aiempi kokemus käännöstyöstä katsotaan eduksi. Ylioppilaskunta on rento työyhteisö, jossa pääset hyödyntämään monipuolisesti omaa osaamistasi ja kiinnostuksen kohteitasi. 

Harjoittelu suoritetaan Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan Joensuun toimistolla.

Harjoittelijalle maksetaan korkeakoulun ohjeistuksen mukainen harjoitteluajan palkka. Edellytämme, että opiskelijalle on myönnetty oman oppilaitoksen myöntämä harjoittelutuki.

Hakuaika harjoitteluun on 31.1.–13.2. kello 23:59 mennessä. Vapaamuotoiset työhakemukset toimitetaan pdf-tiedostoina sähköpostitse osoitteeseen: paasihteeri@isyy.fi otsikolla "Kääntäjäharjoittelija". Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti. 

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta eli ISYY on opiskelijoiden etu- ja palvelujärjestö, joka toimii Itä-Suomen yliopiston kampuskaupungeissa Joensuussa ja Kuopiossa. Tällä hetkellä meillä on noin 13 300 jäsentä. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. Ylioppilaskunnan palveluksessa on 14 henkilöä ja vuosittainen liikevaihto n. 1,6 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:

Sanna Heinonen, pääsihteeri, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, puh. 044 576 8417, paasihteeri(at)isyy.fi

Elina Pitkänen, kansainvälisten asioiden ja hallinnon koordinaattori, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, puh. 044 576 8413, kv.kuopio(at)isyy.fi