Ajankohtaista

08.03.2021

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee korkeakouluharjoittelijaa Joensuun kampukselle

Haemme harjoittelijaa suunnittelemaan SILLAT-hanketta 2–3 kk mittaiseen korkeakouluharjoitteluun. Harjoittelun ajankohta huhti-kesäkuussa (tai sopimuksen mukaan) 2021. Hanke toteutetaan vuosina 2021–2022. 

Harjoittelijan tehtäviin kuuluu Itä-Suomen yliopiston kanssa yhteistyössä tehtävän hankkeen suunnittelu ja alkukartoitus. Hankkeen tarkoituksena on lisätä opiskelijoiden yhteisöllisyyttä, jaksamista, hyvinvointia ja opiskelukykyä. Hankkeen aikana on tarkoitus tiivistää yhteistyötä muiden opiskelijajärjestöjen kanssa. 

Harjoittelijan tehtävänä on muun muassa: 

• Ylioppilaskunnan toimintaan tutustuminen 
• SILLAT-hankkeeseen tutustuminen ja sen toimeenpanon valmistelua
• Alkukartoituksen tekeminen opiskelijoiden ja ainejärjestöjen tarpeista
• Opintopiiritoiminnan suunnittelu 
• Ylioppilaskunnan kerhotoiminnan kehittäminen ja kerhokaveritoiminnan käynnistäminen 
• Eri teemoihin painottuvien webinaarien suunnittelu 
• Tuutorien toimintaa tukevien tapahtumien suunnittelua

Harjoittelijalta odotamme perehtyneisyyttä yhteisölliseen toimintaan, järjestötyöhön sekä oma-aloitteisuutta. Harjoittelu suoritetaan Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan Joensuun toimistolla. 

Harjoittelijalle maksetaan korkeakoulun ohjeistuksen mukainen harjoitteluajan palkka. Edellytämme, että opiskelijalle on myönnetty harjoittelutuki.

Hakemukset ja mahdollinen ansioluettelo harjoitteluun tulee toimittaa ylioppilaskunnalle 21.3.2021 kello 23.59 mennessä: hakemukset@isyy.fi otsikolla ”Korkeakouluharjoittelu”. Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta eli ISYY on opiskelijoiden etu- ja palvelujärjestö, joka toimii Itä-Suomen yliopiston kampuskaupungeissa Joensuussa ja Kuopiossa. Tällä hetkellä meillä on noin 13 300 jäsentä. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. Ylioppilaskunnan palveluksessa on 13 henkilöä ja vuosittainen liikevaihto n. 1,6 miljoonaa euroa. 

Lisätietoja: 

Sanna Heinonen, pääsihteeri, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), puh. 044 576 8417, paasihteeri(at)isyy.fi

Pekka Koivaara, edunvalvonta-asiantuntija, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), puh. 044 576 8465, pekka.koivaara(at)isyy.fi