Ajankohtaista

23.08.2019

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee pääsihteeriä

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee pääsihteeriä 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Pääsihteeri toimii ylioppilaskunnan työntekijöiden esimiehenä nuorekkaassa ja monipuolisessa organisaatiossa. Tehtäviin kuuluu mm. ylioppilaskunnan taloushallinnon organisointi ja valvonta, edunvalvonnasta, palvelutuotannosta, hallinnosta ja yhteiskuntasuhteista huolehtiminen sekä henkilöstöasiat. Pääsihteeri toimii valmistelijana ja esittelijänä ylioppilaskunnan hallitukselle.

Edellytämme hakijoilta korkeakouluopintoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Arvostamme yliopistomaailman, hallintomenettelyn ja poliittisen järjestelmän tuntemusta sekä järjestö-/ylioppilaskuntakokemusta. Budjetointi- ja talousosaaminen katsotaan erityiseksi eduksi. Pääsihteeriltä odotetaan matkustusvalmiutta ja kykyä joustaa työajoissa. Ylioppilaskunnan organisaatioon ja toimintaan voit tutustua osoitteessa www.isyy.fi.

Tehtävä on työajaltaan joustava kokopäiväinen toimi (37,5 tuntia/viikko) ja täytetään toistaiseksi voimassaolevana. Palkka maksetaan ISYYn palkkataulukon mukaan, lähtöpalkka ilman lisiä on n. 2600 e/kk. Valittu voi valita pääasiallisen työntekopaikkansa ylioppilaskunnan kahdelta kampukselta, Kuopiosta tai Joensuusta.

Hakemukset ja ansioluettelot lähetetään osoitteeseen hakemukset@isyy.fi. Otsikoksi viestiin “Pääsihteeri”. Hakuaika päättyy 22.9.2019 klo 12.00.  Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti. Haastattelut järjestetään Kuopiossa 28.9.2019. Pääsihteerin valitsee ylioppilaskunnan edustajisto.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), on noin 13 500 jäsenen julkisoikeudellinen yhteisö. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. Ylioppilaskunnan palveluksessa on 13 henkilöä ja vuosittainen liikevaihto n. 1,6 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:

Pääsihteeri Anna-Kristiina Mikkonen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, paasihteeri(at)isyy.fi, puh. 044 5768 417

Hallituksen puheenjohtaja Aleksi Kinnunen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, puheenjohtaja(at)isyy.fi, puh. 044 5768 404