Ajankohtaista

26.01.2021

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee viestinnän harjoittelijaa Kuopion kampukselle

Haemme harjoittelijaa tekemään viestintäalan 2–3 kuukauden mittaisen korkeakouluharjoittelun. Harjoittelun ajankohta on keväällä 2021 (maalis-toukokuu).

Harjoittelijan päätehtävänä on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan tapahtumaviestinnän kehittäminen sekä lukuvuosikalenterin toteuttamisen kartoitus.

Muita tehtäviä ovat:

  • Ylioppilaskunnan toimintaan tutustuminen
  • Vuorovaikutteisen viestinnän toteuttaminen
  • Viestintäohjeistuksen päivittäminen uuden viestintästrategian pohjalta 
  • Loppuraportin tekeminen

Harjoittelu suoritetaan Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan Kuopion toimistolla.

Harjoittelijalle maksetaan UEF:n ohjeistuksen mukainen harjoitteluajan palkka. Edellytämme, että opiskelijalle on myönnetty harjoittelutuki.

Hakemukset harjoitteluun tulee toimittaa ylioppilaskunnalle 31.1.2021 kello 23.59 mennessä: hakemukset(at)isyy.fi otsikolla "Korkeakouluharjoittelu". Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.  

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta eli ISYY on opiskelijoiden etu- ja palvelujärjestö, joka toimii Itä-Suomen yliopiston kampuskaupungeissa Joensuussa ja Kuopiossa. Tällä hetkellä meillä on noin 13 300 jäsentä. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. Ylioppilaskunnan palveluksessa on 13 henkilöä ja vuosittainen liikevaihto n. 1,6 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:

Sanna Heinonen, pääsihteeri, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), puh. 044 576 8417, paasihteeri(at)isyy.fi

Iisa Manninen, viestintäsuunnittelija, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), puh. 044 576 8426, tiedotus(at)isyy.fi