Ajankohtaista

11.02.2022

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee viestinnän harjoittelijaa Kuopion tai Joensuun kampukselle – hakuaikaa jatkettu

Haemme harjoittelijaa tekemään viestintäalan 2–3 kk mittaisen korkeakouluharjoittelun.

Harjoittelun ajankohta on keväällä 2022 (maalis–toukokuu).

Harjoittelijan päätehtävänä on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) visuaalisen viestinnän kehittäminen sekä kuvapankin luominen. Viestintäharjoittelijana pääset myös tutustumaan ja tekemään ylioppilaskunnan päivittäistä viestintää. Viestintämme on kaksikielistä (suomi ja englanti), joten edellytämme erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen valokuvauksesta. Ylioppilaskunta on rento työyhteisö, jossa pääset hyödyntämään monipuolisesti omaa osaamistasi ja kiinnostuksen kohteitasi. 

Harjoittelu suoritetaan Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan Kuopion tai Joensuun kampustoimistolla. Harjoittelu on mahdollista suorittaa osittain etänä.

Harjoittelijalle maksetaan korkeakoulun ohjeistuksen mukainen harjoitteluajan palkka. Edellytämme, että opiskelijalle on myönnetty oman oppilaitoksen myöntämä harjoittelutuki.

Hakuaika harjoitteluun on 11.2.–23.2. kello 23:59 mennessä. Vapaamuotoiset työhakemukset toimitetaan pdf-tiedostoina sähköpostitse osoitteeseen: paasihteeri@isyy.fi otsikolla "Korkeakouluharjoittelu". Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti. 

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta eli ISYY on opiskelijoiden etu- ja palvelujärjestö, joka toimii Itä-Suomen yliopiston kampuskaupungeissa Joensuussa ja Kuopiossa. Tällä hetkellä meillä on noin 13 300 jäsentä. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. Ylioppilaskunnan palveluksessa on 14 henkilöä ja vuosittainen liikevaihto n. 1,6 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:

Sanna Heinonen, pääsihteeri, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, puh. 044 576 8417, paasihteeri(at)isyy.fi

Heljä Koistinen, viestintäsuunnittelija, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, puh. 044 576 8426, tiedotus(at)isyy.fi