Ajankohtaista

19.08.2019

Kampusrysäys käynnistää lukuvuoden 5.9. Joensuussa ja Kuopiossa

Uusien opiskelijoiden lukuvuoden aloitustapahtuma Kampusrysäys, käynnistää Itä-Suomen yliopiston lukuvuoden torstaina 5.9.2019 Joensuussa ja Kuopiossa jo kahdeksatta kertaa. Kampusrysäykset järjestetään samana päivänä kuin Itä-Suomen yliopiston lukuvuoden 2019–2020 avajaiset Joensuussa.

Kampusrysäykset toimivat lähtölaukauksena myös kaupunkisuunnistuksille, joissa opiskelijat kiertävät tuutoriryhmiensä kanssa tai muilla kokoonpanoilla kampuskaupunkiinsa sijoitettuja rasteja ja suorittavat erilaisia tehtäviä.

Tule tutustumaan toisiin uusiin opiskelijoihin, kuvauttamaan kaupunkisuunnistusjoukkueesi, kokeilemaan rodeohärällä ratsastamista ja kuuntelemaan musiikkia. Voit ottaa mukaan myös omat piknikeväät. 

Ylempien vuosikurssien opiskelijat ovat myös lämpimästi tervetulleita Kampusrysäykseen!

Tapahtuman järjestävät Itä-Suomen yliopisto (UEF) ja Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY).

Löydät kampuskohtaiset ohjelmat alta.

Joensuun Kampusrysäys ja kaupunkisuunnistus

Aika: 5.9. klo 15.30–18.00

Paikka: Carelian takapiha (Yliopistokatu 4)  

OHJELMA:

klo 15.30 Tapahtuman avaus ja tervehdyssanat, akateeminen rehtori Harri Siiskonen sekä ISYYn hallituksen varapuheenjohtaja Ella Partanen
klo 15.45 Itä-Suomen yliopiston kuoro Joy
klo 16.30 Rajatapaus
klo 17.45 Kaupunkisuunnistuksen lähtö
klo 18.00 Tapahtuma päättyy

Carelian pihassa pääset myös tutustumaan Kataja Basketin toimintaan Kataja Basket Meet and Greet -pisteellä, ratsastamaan rodeohärällä, pomppimaan pomppulinnassa ja haastamaan kaverit sumopainissa. Musiikista vastaa DJ Saravuo. 

Joensuun kaupunkisuunnistus

Kaupunkisuunnistus on leikkimielinen joukkuekilpailu, jossa suunnistusjoukkueet kiertävät ainejärjestöjen, kampusjärjestöjen ja kerhojen järjestämillä rastipisteillä suorittaen erilaisia tehtäviä. Suunnistus pyörähtää käyntiin Carelian pihamaalta 17.45 alkaen ja siihen voivat osallistua myös muut kuin uudet opiskelijat. Kaupunkisuunnistuksen passi on fuksiryhmille ilmainen, muille ryhmille 25 €/ryhmä. Suunnistus päättyy klo 22.

Passien ennakkomyynti 5.9. Kampusrysäyksessä Carelian pihamaalla tapahtuman aikana. Kannattaa olla ajoissa, passit on myyty loppuun viime vuosina muutamassa minuutissa. Passilla kaupunkisuunnistukseen voi osallistua 6–10 henkilöä. Passin hintaan sisältyy pääsy jatkoklubille Kimmeliin. Lisäksi saat haalarimerkin! 

Käymällä vähintään kuusi rastia ja palauttamalla passin jatkoklubille ryhmäsi osallistuu kilpailuun, jonka palkinto ilmoitetaan myöhemmin. Lippuja kaupunkisuunnistuksen jatkoille saa myös Kimmelistä 3 euron hintaan. Varaudu myös maksamaan narikasta.
Kimmelissä luvassa on Krebadiscokiertue, joka on nimensä veroisesti valtakunnan parasta bailausmeininkiä! Bileitä on rytmittämässä YleX:n taajuksilta tuttu DJ MISTA S ja useista radio- ja klubihiteistään tunnettu TEMPER2. Tapahtuman houstina toimii suositusta Töölön Ketterä- yhtyeestä tunnettu MATTI 8.

Facebook, avautuu uuteen välilehteen: Joensuun Kampusrysäys ja kaupunkisuunnistus 2019

Kuopion Kampusrysäys ja kaupunkisuunnistus

Aika: 5.9. klo 15.00–18.00

Paikka: Studentian edusta (Yliopistonranta 3)

OHJELMA:

klo 15.00 Tapahtuman avaus ja tervehdyssanat, UEF opintopalvelut
klo 15.05 Ilmoittautumispisteet kaupunkisuunnistukseen aukeavat Lukemalla
klo 15.45 UEF Kuopion ylioppilaskuoro
klo 16.30 SYKETTÄ-alkuverryttely
klo 17.00 Lähtö kaupunkisuunnistukseen
klo 17.20 Lähtö kaupunkisuunnistukseen
klo 17.40 Lähtö kaupunkisuunnistukseen
klo 18.00 Lähtö kaupunkisuunnistukseen
klo 18.00 Tapahtuma päättyy

OHEISOHJELMA:

  • Kerhot, järjestöt ja muut paikalliset toimijat esittelevät tapahtuma-alueella toimintaansa. 
  • DJ soittaa musiikkia koko tapahtuman ajan.
  • Kuvauta kaupunkisuunnistusjoukkueesi. Kampusrysäyksessä on valokuvaaja ikuistamassa suunnistusjoukkueiden asuja.
  • Ratsasta kaupunkisuunnistus käyntiin rodeohärän kyydissä. Härkä toimii suunnistuksen starttirastina, jonka voi suorittaa koko Kampusrysäyksen ajan.
  • Tarjolla ilmaista hattaraa!

Kuopion kaupunkisuunnistus

Kaupunkisuunnistus on leikkimielinen joukkuekilpailu, jossa suunnistusjoukkueet kiertävät Kuopiossa ainejärjestöjen järjestämillä rastipisteillä suorittaen erilaisia tehtäviä. Kaupunkisuunnistus on tarkoitettu vain Itä-Suomen yliopiston uusille opiskelijoille, yhdessä kaupunkisuunnistusjoukkueessa voi olla max. 10 henkeä.

Ohjeet kaupunkisuunnistusjoukkueille

Yksi henkilö joukkueesta käy ilmoittamassa koko tiimin Lukemalla sijaitsevaan ilmoittautumispisteeseen. Ilmoittautumisen yhteydessä joukkue saa mukaansa suunnistuskartan, haalarimerkit, rannekkeet Ilonaan sekä starttinumeron, jonka antaa ilmoittautumisen vastaanottanut henkilö. Rannekkeella pääsee ilmaiseksi sisään Ilonaan klo 24 saakka. Narikka tulee maksaa erikseen.

Ilmoittautuminen suunnistukseen tapahtuu Kampusrysäyksen yhteydessä Lukemalla 5.9. klo 15.05–17.00. Ensimmäiset suunnistajat lähtevät liikkeelle Kampusrysäyksestä klo 17.00.

Iltabileet

Kaupunkisuunnistuksen iltabileet järjestetään Ilonassa, jossa palkitaan menestynein suunnistusjoukkue ja paras joukkueasu. Kaupunkisuunnistukseen osallistuvat pääsevät Ilonaan ilmaiseksi heille jaettavilla rannekkeilla (narikka omakustanteinen) kello 24.00 asti.

Iltabileet on tarkoitettu kaikille eli niihin pääsee, vaikka ei olisi osallistunutkaan kaupunkisuunnistukseen. Iltabileiden ennakkoliput tulevat myyntiin kide.appiin torstaina 29.8.2019. Linkin lipunmyyntiin löydät tästä. Ennakkolipun hinta on 3 € (narikka omakustanteinen). Lippuja voi ostaa myös Ilonan ovelta, jolloin hinta on 5 € (narikka omakustanteinen).

Iltabileisiin rannekkeelle pääseville ja ennakkolipun ostaneilla on Ilonan ovella oma jononsa ja lipun ovelta ostaville omansa. 

Myös paras asu palkitaan

Ottakaa ryhmäkuva joukkueestanne ja ladatkaa Kuopion Kampusrysäys ja kaupunkisuunnistus 2019 Facebook-eventtiin. Eniten tykkäyksiä maanantaihin 9.9.2019 klo 10 mennessä saanut ryhmä voittaa palkinnon.

Pienet muutokset ohjelmassa mahdollisia.

Facebook, avautuu uuteen välilehteen: Kuopion Kampusrysäys ja kaupunkisuunnistus 2019

Lue lisää:

Uef.fi, avautuu uuteen välilehteen: Kampusrysäys 2019

Uef.fi, avautuu uuteen välilehteen: 5.9. Itä-Suomen yliopiston lukuvuoden avajaiset, Joensuu

Päivitetty 26.8.2019, UEF Kuopion ylioppilaskuoron esiintymisaika