Ajankohtaista

07.09.2021

Kaupunkisuunnistus käynnistää uusien opiskelijoiden lukuvuoden

Uusille yliopisto-opiskelijoille suunnattu lukuvuoden aloitustapahtuma, Kaupunkisuunnistus, järjestetään tänä vuonna Joensuussa ja Kuopiossa kaksipäiväisenä suunnistustapahtumana 8.–9.9.

Kaupunkisuunnistus järjestetään Kuopiossa ja Joensuussa jo kymmenettä kertaa. Tapahtuma on jaettu kahdelle päivälle, jotta ruuhkaa rasteilla saataisiin hillittyä ja näin vältettyä ylimääräisiä kontakteja. Tapahtuman aikana uudet opiskelijat pääsevät suorittamaan ryhmässä hauskoja rastitehtäviä ympäri kaupunkia, ryhmäytymään uusien opiskelutovereiden kanssa sekä tutustumaan ainejärjestöihin ja muihin kampuskaupunkien toimijoihin. Tapahtuman järjestävät Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) ja Itä-Suomen yliopisto (UEF).  

– Kaupunkisuunnistus on ollut jo vuosia yksi syksyn ja vuoden kohokohdista. Samalla uudet opiskelijat pääsevät tutustumaan uuteen kaupunkiin sekä uusiin ystäviin, kertoo ISYYn hallituksen puheenjohtaja Vesa Janhunen.

Turvallisuussyistä tänä vuonna ei järjestetä perinteistä Kampusrysäystä eikä tapahtuman jatkoja. Rastien suorituspaikkojen opiskelijamääriä hillitään, ja osalla rastipaikoista ryhmät suorittavat virtuaalisen rastitehtävän. Aiempina vuosina Kampusrysäys ja Kaupunkisuunnistus ovat olleet yhden päivän tapahtuma Joensuun ja Kuopion kampuksella.

Lue lisää:

Isyy.fi, avautuu uuteen ikkunaan: Syksyn 2021 Kaupunkisuunnistus 

Lisätietoja:

Vesa Janhunen, hallituksen puheenjohtaja ja Kuopion kampuspuheenjohtaja, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), p. 044 576 8404, puheenjohtaja(at)isyy.fi