Ajankohtaista

31.08.2020

Kaupunkisuunnistus tuo uudet opiskelijat yhteen turvallisuus huomioiden

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY)
Itä-Suomen yliopisto (UEF)

Tiedote: 31.8.2020
Vapaa julkaistavaksi: Heti

Uusille yliopisto-opiskelijoille suunnattu lukuvuoden aloitustapahtuma, Kampusrysäys ja kaupunkisuunnistus järjestetään tänä vuonna Joensuussa ja Kuopiossa täysin uudella konseptilla turvallisuus- ja terveysnäkökohdat huomioiden. 

Kaupunkisuunnistus ja kampusrysäys on tänä vuonna viikon mittainen suunnistustapahtuma, jonka aikana uudet opiskelijat pääsevät suorittamaan ryhmässä hauskoja rastitehtäviä ympäri kaupunkia. 

Tapahtuman järjestää Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) ja Itä-Suomen yliopisto (UEF).  

– Haluamme pitää huolen, että uusi kotikaupunki tulee tutuksi kaikille fukseille ja samalla he saavat myös tutustua paremmin uusiin opiskelutovereihinsa, kertoo ISYYn hallituksen puheenjohtaja Aino Peltonen.

 Turvallisuussyistä tapahtuma on tänä vuonna pidennetty viikon mittaiseksi ja suunnistuksen lähtöpäivinä osallistujamäärää on rajoitettu. Rastien suorituspaikoissa on rajoitettu määrä opiskelijoita ja rastitehtävät luetaan QR-koodijulisteilta, joista avautuu ainejärjestöjen ja muiden toimijoiden tehtäviä. Ryhmät suorittavat rastitehtäviä omassa aikataulussaan 2.–9.9.2020.

Tapahtuma järjestetään tänä vuonna yhdeksättä kertaa ja se on ollut suosittu uusien opiskelijoiden keskuudessa. Aiempina vuosina Kampusrysäys ja kaupunkisuunnistus on ollut yhden päivän tapahtuma Joensuun ja Kuopion kampuksella.

Lue lisää:

Isyy.fi: Syksyn 2020 kaupunkisuunnistus ja kampusrysäys (tarkempi ohjelma)

Lisätietoja:

Aino Peltonen, hallituksen puheenjohtaja ja Kuopion kampuspuheenjohtaja, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), p. 044 576 8404, puheenjohtaja(at)isyy.fi

Saara Tenhovuori, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen varapuheenjohtaja ja Joensuun kampuspuheenjohtaja, p. 044 576 8400, saara.tenhovuori(at)isyy.fi

Petri Hynynen, viestintäpäällikkö, Itä-Suomen yliopisto, p. 050 407 8996, petri.hynynen(at)uef.fi