Ajankohtaista

31.01.2023

Kevään liikuntailtapäivää vietetään 21.2.

Korkeakoulujen yhteistä liikuntailtapäivää vietetään 21.2.2023. Liikuntailtapäivä on kaksi kertaa vuodessa järjestettävä UEF:n, sekä Karelia- ja Savonia- ammattikorkeakoulujen yhteinen tapahtuma opiskelijoille ja henkilöstölle. Iltapäivä on vapautettu kokonaan opetuksesta klo 12.15 alkaen. Liikuntailtapäivän ohjelma on SYKETTÄ-liikuntapalveluiden järjestämä, mutta osallistuminen ei vaadi SYKETTÄ-tarraa.

Liikuntailtapäivänä on tarjolla on runsaasti erilaisia liikuntamahdollisuuksia ja lajikokeiluja sisällä ja ulkona sekä liikuntapalveluiden että yhteistyökumppaneiden järjestämänä. Osa lajeista on maksuttomia ja osa vaatii erillisen pääsymaksun. 

Liikuntailtapäivän ohjelman lisäksi myös kaikki päivän SYKETTÄ-kalenterin tunnit ovat osa ohjelmaa! Osallistuaksesi liikuntakalenterin tunneille ja vuoroille liikuntailtapäivänä et tarvitse SYKETTÄ-tarraa, mutta sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjäksi voidaksesi ilmoittautua tunneille ja vuoroille. 

Liikuntailtapäivän ohjelma on nyt julkaistu! Kaupunkikohtaiset liikuntailtapäivän ohjelmat ja ilmoittautumisaikataulut löydät alla olevien verkkosivujen kautta.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) järjestää Joensuussa perinteiset liikuntailtapäivän jatkot samana päivänä virallisen iltapäiväohjelman jälkeen. Jatkoille myydään lippuja Kide.appissa. Lue lisää tapatumasta alta löytyvän linkin kautta.

Liikuntailtapäivän ohjelma

SYKETTÄ.fi, avautuu uuteen välilehteen: Joensuun ohjelma

SYKETTÄ.fi, avautuu uuteen välilehteen: Kuopion ohjelma 

ISYY.fi, avautuu uuteen välilehteen: Liikuntailtapäivän jatkobileet Joensuussa