Ajankohtaista

09.03.2020

Kunta- ja hallitusnauhat ostettavissa toimistoilta!

Kuntanauhoja voi ostaa ISYYn toimistoilta Joensuusta ja Kuopiosta 9.3.2020 alkaen.

Kuntanauhaa myydään ylioppilaskunnan jäsenille 4 euroa/ metri.

Kuntanauha on akateemisessa juhlissa käytettävä ylioppilaskunnan tunnus. Sitä kannetaan nauhana oikean olkapään yli vasemmalle lantiolle tai ruusukkeena vasemmassa miehustassa.

Kuntanauhaa ei saa yhdistää ylioppilaskunnan kunnia-, ansio-, hallitus- tai edustajiston puheenjohtajiston merkkiin eikä sitä saa kantaa kunnia- tai hallitusnauhan kanssa.

Hallitusnauhaa myydään vanhoille hallituksen jäsenille 4 euroa / metri. 

Myös hallitusnauhaa kannetaan nauhana oikean olkapään yli vasemmalle lantiolle tai ruusukkeena vasemmassa miehustassa.

Ylioppilaskunnan hallitusnauhaa ei saa yhdistää ylioppilaskunnan kunnia- tai ansiomerkkiin eikä sitä saa kantaa kunnia- tai kuntanauhan kanssa.

Käytettäessä kunta- ja hallitusnauhaa tulee muun pukeutumisen olla tilaisuuden ja nauhan arvolle sopivaa. Nauhan kantajan tulee kaikella käytöksellään arvokkaasti edustaa ylioppilaskuntaa.  ISYYn kunta- ja hallitusnauhan värit ovat keltainen, musta ja punainen.

ISYYn kuntanauhojen taitteluohje​​​​​​​​​​​​​​Kuva: ISYYn kuntanauhojen taitteluohje ruusukkeeksi. 

Lisätietoja:

Saara Närä, Kansainvälisten asioiden ja hallinnon koordinaattori, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, puh. 044 576 8413, kv.kuopio(at)isyy.fi

Aino Peltonen, hallituksen puheenjohtaja, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, puh. 044 576 8404, puheenjohtaja(at)isyy.fi