Ajankohtaista

16.01.2023

Kuopion SILLAT-tiimiin täydennyshaku, hae mukaan 30.1. mennessä!

Ovatko opiskelijoiden hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden edistäminen sinulle tärkeitä asioita? Haluatko olla mukana toteuttamassa SILLAT-hankkeessa järjestettyjä tapahtumia tai jopa kehittämässä jotain aivan uutta? Jos vastasit kyllä, hae mukaan Kuopion SILLAT-tiimiin!

Molemmilla kampuksilla toimii tällä hetkellä SILLAT-tiimit ja haemme 2-3 jäsenen vahvistusta Kuopion tiimiin. Tämänhetkisen tiimin toimikausi päättyy 21.5.2023. ISYYn hankekoordinaattori Riina Pääkkönen toimii SILLAT-tiimien yhteyshenkilönä ja tukee tiimejä koko toimikauden ajan. Tiimissä on mahdollista jatkaa myös syksyllä 2023. Tiimeillä ei ole toimintaa kesäaikana (touko-elokuu). 

SILLAT-tiimiläiseltä toivotaan mahdollisuutta osallistua paikan päällä tapahtumien järjestämiseen kampuskaupungissa. Myös englannin kielen suullinen taito katsotaan eduksi. Aiempaa kokemusta ISYYstä ei tarvitse olla, vaan into yhdessä tekemiseen tärkeiden asioiden edistämiseksi riittää. Uusille tiimiläisille järjestetään koulutusta. Tiimissä toimimisesta on mahdollista saada todistus, joka on arvokas lisä omaan CV:seen sekä jokainen tiimin jäsen saa oman tiimipaidan. Lukuvuoden lopussa kaikille tiimin jäsenille järjestetään yhteinen illanvietto.

Hakemuksen voi jättää 30.1.2023 mennessä täällä:

Google.forms.com, avautuu uuteen ikkunaan: Haku tiimiin

Otamme yhteyttä kaikkiin hakemuksien lähettäneisiin 31.1.2023.

Mikä tiimi?

Tiimit tarjoavat jäsenille mahdollisuuden osallistua ylioppilaskunnan käytännön toimintaan ilman pitkäaikaista, aktiivista sitoutumista. Tiimien toimintaan voi hakea kuka tahansa ISYYn jäsen. Aikaisempaa kokemusta ylioppilaskunnan toiminnasta ei vaadita. Tiimin jäsenenä pääset ideoimaan ja toteuttamaan ylioppilaskunnan toimintaa sekä antamaan panoksesi opiskelijoiden yhteisen hyvän eteen pienellä vastuulla ja alhaisella sitoutumisella. Lisäksi tiimeillä pyritään lisäämään kampuksella näkyvää toimintaa.  

Lue lisää:

Isyy.fi, avautuu uuteen ikkunaan: SILLAT-hanke

Lisätietoa:

Riina Pääkkönen, SILLAT-hankekoordinaattori, riina.paakkonen(at)isyy.fi, p. 044 491 6529