Ajankohtaista

09.05.2019

Lehtiä Ilosaaressa -liput myynnissä ISYYn Joensuun toimistolla

Joensuun syksyn musiikillinen huipentuma jytisee lokakuussa, kun Lehtiä Ilosaaressa -festivaali tanssittaa Joensuu Areenalla. Opiskelijabileiden ja areenakonsertin parhaat puolet yhdistävä tapahtuma on juurtunut paikalliselle festivaalikartalle jo vuosituhannen alkupuolella ja sittemmin siirtynyt sisälle kasvamaan. Joensuun Areenalla tapahtuma järjestetään nyt neljättä kertaa.

Sisäfestivaalin ohjelmassa on kaikkea hyvää meiltä ja muualta. Ulkomaista herkkua tarjoilee ruotsalais-norjalainen DJ-kaksikko Tungevaag & Raaban. Elektronisen tanssimusiikin megatähdistössä tuikkivan duon soittokerrat Spotifyssä ovat jo sadoissa miljoonissa, joten Areenalla nähdään maailmanluokan show. Muita varmistuneita kotimaisia kärkinimiä ovat helmikuussa Emma-gaalan palkintopöydän putsannut räppäri Pyhimys sekä sekä kevään mittaan uuden sähköisen minänsä esittelevä Chisu.

Lehtiä Ilosaaressa juhlitaan perjantaina 4.10.2019. Ikärajattoman tapahtuman tuottaa Kerubi.

Tapahtuman liput ovat nyt myynnissä. Lipun hinta on 35 euroa (+ mahdolliset palvelumaksut). Opiskelijalipun hinta on 25 euroa (+ mahdolliset palvelumaksut).

Lippuja on myynnissä Lippupisteen ja Tiketin myyntipisteistä, ravintola Kerubista, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) Joensuun sekä Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan toimistoissa.

Tapahtumaan on myynnissä myös 70 euron arvoisia VIP-lippuja, jotka sisältävät musiikin lisäksi myös maittavan buffet-ruokailun. VIP-liput myydään ravintola Kerubin kautta.

Lue lisää:

Lehtiailosaaressa.fi