Ajankohtaista

Liikuntailtapäivä 6.10.2021

28.09.2021

Liikuntailtapäivä 6.10.2021

Syksyn liikuntailtapäivää vietetään keskiviikkona 6.10.2021.

Korkeakoulujen yhteinen liikuntailtapäivä on vapautettu opetuksesta klo 12:15 alkaen rehtoreiden päätöksellä.
Liikuntailtapäivänä on normaalin SYKETTÄ-liikunnan lisäksi tarjolla runsaasti liikunta-aktiviteetteja ja erikoistarjouksia liikuntapaikoissa opiskelijoille ja henkilökunnalle.

Osa liikuntailtapäivän lajeista on maksullisia ja niihin otetaan rajattu määrä osallistujia, joten on suositeltavaa ilmoittautua lajeihin hyvissä ajoin!

Ilmoittautuminen alkaa pääosin huomenna keskiviikkona 29.9. klo 10:00!

Joensuu

👍 Liikuntailtapäivänä on tarjolla runsaasti erilaisia liikuntamahdollisuuksia ja -tarjouksia ympäri kaupunkia. Liikuntailtapäivän ohjelma on SYKETTÄ-liikuntapalveluiden järjestämää, mutta osallistuminen ei vaadi SYKETTÄ-tarraa.

😍 Ohjelman lisäksi myös kaikki SYKETTÄ-liikuntakalenterin tunnit 6.10. ovat osa liikuntailtapäivän ohjelmaa! Osallistuaksesi liikuntakalenterin tunneille ja vuoroille liikuntailtapäivänä sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjäksi sekä ilmoittautua tunneille ja vuoroille itse.

🎉 Syksyn 2021 liikuntailtapäivän ohjelma on nyt julkaistu ja löydät sen SYKETTÄ-nettisivuilta! Ilmoittautuminen ohjelman aktiviteetteihin alkaa 29.9.2021 (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta). Tänä syksynä ei järjestetä liikuntailtapäivän jatkobileitä.

Kuopio

👍 Liikuntailtapäivä on Itä-Suomen yliopiston ja Savonia-amk:n henkilöstön ja opiskelijoiden sekä HUMAKin ja Taideyliopiston opiskelijoiden yhteinen

😍 Liikuntailtapäivään osallistujilla ei tarvitse olla SYKETTÄ-tarraa
Liikuntailtapäivän ohjelmassa on ulkoliikuntaa, sisäliikuntaa ja hyvinvointia kampuksella sekä sisäliikuntaa ja lajikokeiluja yhteistyökumppaneiden tiloissa.

🎉 HUOM! Sorsasalon ja Peikkometsän ratsastuksiin ilmoittautuminen on jo auki. Muihin tapahtumiin ilmoittautumiset alkavat ke 29.9.

Lue lisää:

Sykettä.fi, avautuu uuteen ikkunaan: Liikuntailtapäivän ohjelma Joensuussa
Sykettä.fi, avautuu uuteen ikkunaan: Liikuntailtapäivän ohjelma Kuopiossa