Ajankohtaista

23.09.2021

Liikuntailtapäivänä pelataan pesisturnaus UEF vs Karelia AMK!

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta ISYYn SILLAT-hanke & Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta POKAn NYT-hanke järjestävät korkeakoulujen välisen UEF vs Karelia AMK pesisturnauksen liikuntailtapäivänä 6.10. kello 12.15-15.00 Kerubi Stadionilla.

Tämän hyvän mielen turnauksen aikana pelataan kaksi ottelua, joista ensimmäinen on rento "Chill"-ottelu ja toinen tosi kyseessä "Serious Business"-ottelu. Joukkueet koostuvat UEFin ja Karelian opiskelijoista sekä henkilökunnasta. Joukkeisiin ilmoittaudutaan oman taitotason mukaan joko Chill- tai SB-otteluun. Varusteet on myös mahdollista saada lainaan otteluun. Otteluiden voittajajoukkueet ja osallistujat palkitaan. Voit tulla myös katsomaan peliä ja kannustamaan suosikkijoukkueesi voittoon. Osallistuminen on kaikille maksutonta!

SILLAT- ja NYT -hankkeiden tarkoitus on edistää opiskelijahyvinvointia ja yhteisöllisyyttä korkeakouluissa. Peleissä mukana myös Joensuun korkeakoululiikunta SYKETTÄ. Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan joukkueisiin!

Lue lisää:

Isyy.fi, avautuu uuteen ikkunaan: UEF vs Karelia AMK pesisturnaus
Facebook.com, avautuu uuteen ikkunaan: UEF vs Karelia AMK pesisturnaus // UEF vs Karelia UAS Finnish baseball tournament
Sykettä.fi, avautuu uuteen ikkunaan: Liikuntailtapäivän 6.10. ohjelma

Lisätietoa:

Riina Pääkkönen, SILLAT-hankekoordinaattori, riina.paakkonen(at)isyy.fi, p. 044 491 6529