Ajankohtaista

19.03.2021

Oletko jo kuullut YUFE:sta?

YUFE (Young Universities for the Future of Europe) on liitto 10 nuoren yliopiston ja neljän epäakateemisen kumppanin välillä. YUFE:n tavoitteena on kilpailukykyisempi, innovatiivisempi ja yhtenäisempi Eurooppa, jossa opiskelijoiden ja henkilökunnan kansainvälinen liikkuvuus kasvaa.

Itä-Suomen yliopiston lisäksi mukana ovat Maastrichtin yliopisto, Antwerpin yliopisto, Essexin yliopisto ja monia muita yliopistoja Euroopasta.

YUFE tarjoaa mahdollisuuden opiskella ulkomailla tai suorittaa kursseja verkossa. Halusitpa oppia uutta kieltä kuten kroatiaa, ranskaa tai espanjaa, tai suorittaa akateemisia kursseja designiin, kestävään kehitykseen, lasten hyvinvointiin tai verrannollisiin rikosasiain oikeudenkäyntimenettelyihin liittyen, YUFE tarjoaa sinulle mahtavan ja ainutlaatuisen tilaisuuden laajentaa tietojasi omalla alallasi, sekä sen yli.

YUFE ei kuitenkaan ole pelkkää opiskelua YUFE-todistusta kohti, vaan voit myös ansaita YUFE-tähtiä esimerkiksi vapaaehtoistyöllä paikallisella Help Deskillä. Lisäksi kulttuurillinen muutos on tärkeä osa vaihtoa ja siksipä kulttuurillinen ohjelma toisessa maassa on suunnitelmissa pian pandemian jälkeen.

Lue lisää:

YUFE.fi, avautuu uuteen välilehteen: YUFE:n kotisivu