Ajankohtaista

25.01.2021

Opintopisteiden hakeminen luottamustoimista vuodelta 2020

Opintopisteet työskentelystä UEF:n alaisissa ainejärjestöissä ja kerhoissa

Itä-Suomen yliopiston akateemisen rehtorin päätöksen mukaan UEF:n opiskelijalle voidaan myöntää osallistumisesta ainejärjestö- tai kerhotyöskentelyyn ainejärjestön tai kerhon hallituksessa 1–2 opintopistettä. Lisäksi opiskelijan on mahdollista saada 1–4 opintopistettä ainejärjestö- ja kerhotyöskentelystä joko toteuttamalla suuren projektin (esim. vuosijuhlat) tai olemalla erittäin ansioitunut ainejärjestön toiminnassa. 

Opintopisteet yliopiston, ISYYn tai ISYYn sidosryhmien hallinnossa työskentelystä

Itä-Suomen yliopiston akateemisen rehtorin päätöksen mukaan UEF:n opiskelijalle voidaan myöntää osallistumisesta hallinto- ja työryhmätyöskentelyyn ISYYssa, yliopistossa tai ylioppilaskunnan sidosryhmän toimielimessä 1–3 opintopistettä. Akateemisen rehtorin päätös ja liitteet alla (s. 15–17).

Ainejärjestö- ja työryhmätyöskentelystä voidaan kirjata yhteensä enintään 5 ja osallistumisesta hallinto- ja työryhmätyöskentelyyn enintään 10 opintopistettä, kuitenkin niin että kaikista luottamustoimista voidaan opiskelijalle kirjata enintään 10 opintopistettä yhteensä. 

Opintopisteiden hakeminen

  • Opintopisteitä ainejärjestö- ja kerhotyöskentelystä haetaan kirjautumalla Moodle-alustalle kurssin tunnuksella 1131008 ja hallinto- ja työryhmätyöskentelystä kurssin tunnuksella 1131006.
  • Opintopisteitä haetaan pääsääntöisesti edellisen vuoden luottamustoimista. Tarkista että olet kirjautunut oikealle Moodle-kurssille. 
  • Opintopisteiden kirjaamisen ehtona on luottamustoimen moitteeton hoitaminen, osallistuminen ISYYn järjestökoulutukseen tai poissaolon korvaaminen sekä annettujen tehtävien tekeminen. Lisätietoja Moodle-alustalla.
  • Vaaditut tehtävät on jätettävä Moodle-alustalle sunnuntaihin 21.2.2021 klo 23.55 mennessä. 

Lue lisää:

Isyy.fi, pdf-tiedosto, avautuu uuteen välilehteen: Akateemisen rehtorin päätös yliopiston yhteisistä opintojaksoista 2018–2021

Isyy.fi, pdf-tiedosto, avautuu uuteen välilehteen: Akateemisen rehtorin tarkastettu päätös vuosille 2019–2021

Moodle.uef.fi, avautuu uuteen välilehteen: Osallistuminen ainejärjestö- ja kerhotyöskentelyyn

Moodle.uef.fi, avautuu uuteen välilehteen: Osallistuminen hallinto- ja työryhmätyöskentelyyn

Lisätietoja:

Mikko Aaltonen, koulutus- ja sosiaalipoliittinen asiantuntija (Kuopio), puh. 044 576 8414, koso@isyy.fi

Pekka Koivaara, edunvalvonta-asiantuntija (Joensuu), puh. 050 576 8465, soko@isyy.fi