Ajankohtaista

05.09.2019

Osallistu arvontaan ja voita itsellesi oma ISYYspakkaus!

Voit voittaa itsellesi oman upean ISYYspakkauksen seuraamalla ISYYn some-kanavia ja kommentoimalla ISYYspakkaus-postausta Facebook-sivuillamme viimeistään 18.9.2019.  Facebook-postaukseen pääset tästä. Kommentoi postaukseen joko "Kuopio" tai "Joensuu" riippuen siitä, kummalla kampuksella opiskelet. 

ISYYspakkaus sisältää seuraavat mahtavat tuotteet:

– Straight outta Itä-Suomi -kangaskassi
– Straight outta Itä-Suomi -t-paita
– ISYY-haalarimerkki
– SYKETTÄ-pipo, -satulasuoja ja -heijastin (Joensuu) 
– SYKETTÄ-tuubihuivi ja -satulasuoja (Kuopio)
– 2 lippua Lehtiä Ilosaaressa konserttiin 4.10. (Joensuu) 
– 2 vapaavalintaista lippua Ilonan syksyn keikoille (Kuopio)

Vaihtoehtoisesti voit palauttaa arvontalipukkeen fuksikierroksilla ISYYn toimistoilla (Joensuussa tai Kuopiossa).

Pakkauksia arvotaan yhteensä kuusi kappaletta: 2 kpl:tta Joensuun kampuksella arvontalipukkeen palauttaneiden kesken, 2 kpl:tta Kuopion kampuksella arvontalipukkeen palauttaneiden kesken sekä 2 kpl:tta Facebook-postausta kommentoineiden kesken (toinen Kuopioon ja toinen Joensuuhun.)

Arvonta suoritetaan viikolla 39 ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti joko heidän antamiensa yhteystietojen tai Facebookin kautta. Mikäli voittajiin ei saada yhteyttä, ISYYllä on oikeus valita uudet voittajat. ISYY voi myös evätä henkilön osallistumisen kisaan epäsoveliaan käytöksen perusteella.

Pakkauksen sisältöineen voi noutaa ISYYn toimistolta Joensuusta tai Kuopiosta.

Kilpailun järjestää Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY). Arvonnassa käsitellään henkilötietoja (nimi + yhteystiedot), joiden käsittely perustuu suostumukseen. Henkilötietoja säilytetään, kunnes arvonta on suoritettu ja voittajille ilmoitettu voitosta.

ISYY pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin.