Ajankohtaista

25.02.2019

Osallistu vuoden hauskimpaan urheilutapahtumaan! SELL-kisat Liettuassa 17.–19.5.2019

SELL Student Games -tapahtuma on yksi suurimmista ja kansainvälisimmistä opiskelijaliikuntatapahtumista. SELL-opiskelijakisat ovat Kaunasissa, Liettuassa 17.–19.5.2019. Kisoissa arviolta 2000 opiskelijaa 13:sta eri Euroopan maasta kilpailee keskenään.

SELL-opiskelijakisat ovat hyvän mielen tapahtuma, missä samassa sarjassa saattaa kilpailla olympiavoittajia ja vasta-alkajia. Osallistumiskriteerinä on opiskelupaikka korkeakoulussa, osallistuminen ei edellytä mitään erityistä tasoa. 

Joukkuelajit: jalkapallo, koripallo, lentopallo, rugby-7, suunnistus

Yksilölajit: judo, kreikkalais-roomalainen paini, pöytätennis, shakki, sulkapallo, suunnistus, uinti, voimanosto, yleisurheilu

Ilmoittautuminen kisoihin on auennut. Ilmottaudu ISYYn hallituksen liikuntavastaavalle Ella Partaselle sähköpostitse (ella.partanen(at)isyy.fi). Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään 18.3.2019 mennessä. Ilmoittautumisesta tulee käydä ilmi seuraavat tiedot: nimi, syntymäaika, sähköpostiosoite, laji sekä mahdollinen ennätys/taso.

Lisätietoja:

Ella Partanen, hallituksen liikunta ja vapaa-aika-, ympäristö- ja kehitysyhteistyövastaava, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, puh. +358 44 576 8407, ella.partanen@isyy.fi

Lue lisää:

lssa.lt: XXXV Sell Student Games