Ajankohtaista

23.03.2021

Osallistu Wappulähetykseen nettiradiossa ja striiminä!

Wappua ei pidättele mikään, ei edes korona! ISYY järjestää jälleen mahdollisuuden kaikille opiskelijoille ottaa osaa vapputunnelmaan ja yleiseen juhlahumuun etänä ISYYn Wappulähetyksen välityksellä!

ISYYn Wappulähetys takaa kaikille opiskelijoille ja muillekin meiningistä kiinnostuneille mahdollisuuden seurata livelähetyksiä, nauhoitettuja ohjelmia ja osallistua studiokeskusteluihin vappuviikolla 26.4.-1.5.

Tänä vuonna ohjelma jaetaan kahteen osioon: 
Ääniohjelmaan keskittyvään lähetykseen 26.4.-29.4. joka päivä kello 14-21 ja
Video-ohjelmaan keskittyvään lähetykseen vappuaattona ja -päivänä 30.4. kello 12-21 ja 1.5. kello 12-17. 
Koko Wappulähetyksen ajan pääset seuraamaan ohjelmaa ISYYn verkkosivuilta löytyvästä linkistä, joka avautuu 26.4.!

Eikä tässä vielä kaikki, sillä jos olet koskaan haaveillut radioäänesi harjoittelusta tai eeppisen videomateriaalin jakamisesta, niin nyt sinulla on siihen mahdollisuus! Kerää siis kokoon kaveriporukka, ainejärjestösi, kerho tai tule sellaisena kuin olet ja osallistu Wappulähetyksen tekemiseen! Samoin jos kuulit tästä kaverilta, vaikka et olisikaan opiskelija, ja olet aina halunnut tuottaa podcast-jaksoja, streamia, tai vlogi-postauksia vaikka käpylehmien sielunelämästä, aikasi on koittanut. Varaa siis aika omalle live-lähetyksellesi tai toimita meille valmis ääniraita tai teos täyttämällä lomake, joka julkaistaan nettisivuillamme tällä viikolla.

Lisätietoja:

Juuso Myller, Hallituksen jäsen, kerhot ja järjestöt, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), juuso.myller@isyy.fi

Jimi Viita-aho, Hallituksen jäsen, viestintäalustat, digitalisaatio ja vapaa-aika, jimi.viita-aho@isyy.fi