Ajankohtaista

04.09.2023

Paranna kielitaitoasi ISYYn kielikahviloissa!

ISYYn kielikahvilatoiminta starttaa jälleen!

Haluaisitko opetella uuden vieraan kielen, kerrata jo oppimaasi kieltä tai opettaa suomea kansainvälisille opiskelijoille? ISYYn kielikahvilatoiminta on oiva tilaisuus tähän! Ja mikä parasta, toiminnasta voi saada opintopisteitä!

Kielikahviloiden ideana on, että opiskelija opettaa valitsemaansa kieltä toisille opiskelijoille vapaamuotoisesti ja rennossa ilmapiirissä. Palauttamalla muutaman pienen tehtävän Moodleen, voit ansaita 1 op osallistujana ja/tai 2 op kielikahvilan vetäjänä.

Kiinnostuitko?

Osallistu englanninkieliseen kielikahvilainfoon tiistaina 19.9.2023 kello 9 Google Meetissä, niin kerromme lisää! Linkki infoon löytyy alta Lue lisää -osiosta. Info tallenetaan ja se tulee katsottavaksi Kielikahvilatoiminta-sivulle (linkki alla) kahden viikon ajaksi.

Kiinnostuitko sinulle tutun kielen opettamisesta? Voit täyttää alla olevan lomakkeen ja ilmoittautua vetäjäksi ti 19.9. klo 12:00 mennessä. Pidämme englanninkielisen vetäjäkoulutuksen Google Meetissä tiistaina 19.9. klo 16.15 kaikille kiinnostuneille vetäjille. (Lähetämme osallistumislinkin lomakkeessa jätettyyn sähköpostiosoitteeseen.) Osallistuminen vetäjäkoulutukseen ei vielä velvoita mihinkään!

Kielikahvilavalikoima päivitetään ISYYn nettisivuille viikolla 39, löydät linkin alta.

Lue lisää:

Meet.google.com, avautuu uuteen välilehteen: Kielikahvila-info klo 9

Docs.google.com, avautuu uuteen välilehteen: Ilmoittautumislomake vetäjäkoulutukseen

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Kielikahvilatoiminta

Lisätietoja:

Elina Pitkänen, Kansainvälisten asioiden ja hallinnon koordinaattori, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), kv.kuopio(at)isyy.fi

Muokattu 12.9.2023: Language Cafe infon ajankohta päivitetty.