Ajankohtaista

03.08.2021

SILLAT-hankkeen koordinaattoriksi Riina Pääkkönen

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) SILLAT-hankkeen koordinaattorina on 2.8.2021 aloittanut Riina Pääkkönen (KM). Pääkkönen työskentelee Joensuun kampuksella hankkeen ajan 31.10.2022 asti.

SILLAT-hankkeen tavoitteena on opiskelijoiden yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia lisäävien toimintojen kautta yksinäisyyden kokemusten vähentäminen sekä syrjäytymisen ehkäiseminen pitkän koronavuoden jälkeen. Hanke toteutetaan Opetus- ja kulttuuriministeriön Itä-Suomen yliopistolle myöntämän erityisavustuksen tuella. ISYY on hankkeen osatoteuttaja. 

Pääkkönen on juuri valmistunut Itä-Suomen yliopistosta kasvatustieteen maisteriksi, luokanopettajaksi sekä kotitalouden aineenopettajaksi. Hän toimi opintojensa aikana kolme kautta ainejärjestö Popsi ry:n hallituksessa, joista viimeisimmän hallituksen puheenjohtajana. Hän on myös toiminut oppiaineensa vertaistuutorina sekä hallinnon vara opiskelijaedustajana Filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvostossa. Lisäksi hän aloittaa syksyllä 2021 opinto- ja uraohjauksen maisteriopinnot.

– Odotan innolla, että tämän erittäin tärkeän hankkeen myötä pääsen kehittämään opiskelijoiden hyvinvointiin sekä yhteisöllisyyteen liittyviä toimintoja meillä täällä Itä-Suomen yliopistossa. Lisäksi on upeaa päästä hyödyntämään järjestötoiminnassa opittua asiantuntijuutta konkreettisesti myös työelämässä. En malta odottaa, että saadaan tämä hanke kunnolla pyörimään ja pääsen kohtaamaan teitä opiskelijoita livenä tai etänä molemmilla kampuksilla, kertoo Pääkkönen.

ISYYn hallitus teki valinnan hankekoordinaattorista kokouksessaan 10.6.2021. 

Lisätietoja:

Riina Pääkkönen, SILLAT-hankkeen koordinaattori, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, riina.paakkonen(at)isyy.fi, 044 4916529.