Ajankohtaista

27.03.2023

Suunnittele kansi ensi lukuvuoden opiskelijakalenterille ja voita 100 euroa S-Ryhmään!

Taas on se aika vuodesta, kun on aika kääriä taiteelliset hihat ja päästää luovuus valloilleen! Kutsumme kaikki ISYYn jäsenet osallistumaan ISYYn lukuvuosikalenterin (2023–2024) kannen suunnittelukilpailuun. Luonnistuuko sinulta graafinen suunnittelu, piirtäminen tai valokuvaus?

Lukuvuosikalenteri on yksi ISYYn näkyvimmistä palveluista. Suunnittelemasi luomus saattaakin koristaa opiskelukavereiden kalenteria jo ensi syksynä ja piristää näin myös heidän jokapäiväistä opiskeluarkea. Meille ISYYssä on tärkeää, että lukuvuosikalenterin kansi on opiskelijoidemme näköinen. 

Sinun tehtävänäsi on siis suunnittella ISYYn lukuvuosikalenterin 2023–2024 kansi, jotta kalenterista saadaan jäsenistömme näköinen. Lähetä valmis työsi sekä yhteystietosi (nimi, sähköposti, puhelinnumero) ISYYn viestintäsuunnittelijalle sähköpostitse viimeistään 15.5.2023. 

Muodolliset vaatimukset:

  • Leveys: 109 mm, korkeus 163 mm
  • Resoluutio: 300 dpi
  • Tiedostomuoto: .pdf, .jpg tai .tiff
  • Väriprofiili: CMYK / ISOcoated v2 300
  • Leikkuuvara + 5 mm

Huomioi, että vasemman laidan vieterisidos vie tilaa kuvasta noin 15 mm alueelta.

Kalenterin kanteen tullaan sijoittelemaan ISYYn logo ja lukuvuosi, joko numeroin “2023-2024” tai esimerkiksi “Lukuvuosi 2023-2024”, “Lukuvuosikalenteri 2023-2024”, "ISYYn lukuvuosikalenteri 2023-2024”. Halutessasi voit suunnitella logon sijoittelun ja tekstin kalenterin kanteen itse, mutta voit jättää sen myös meidän tehtäväksemme. ISYYn logot löytyvät verkkosivujemme materiaalipankista. Toimitathan meille joka tapauksessa myös sellaisen version kannesta, jossa logoa ja tekstiä ei ole vielä sijoiteltu kanteen.

Voittajan valinta

Kilpailun voittajan valitsee ISYYn viestintäsuunnittelija sekä hallituksen viestintävastaavat toukokuun loppuun mennessä. Kilpailun voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse. Voittajaksi valittu design julkaistaan kalenterin kantena. Työ julkaistaan myös ISYYn verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Voittaja palkitaan 100 euron lahjakortilla S-ryhmään. Huomaathan, että voittajatyön käyttöoikeudet siirtyvät ISYYlle.

Jos sinulla herää kysymyksiä kilpailuun liittyen, kysy lisätietoja ISYYn viestintäsuunnittelijalta.

Lue lisää:

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Tietosuoja

Lisätietoja:

Ada Hyytiäinen, Viestintäsuunnittelija, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8426, tiedotus(at)isyy.fi