Ajankohtaista

02.04.2024

Suunnittele lukuvuosikalenterin kansi – voita 100 euron lahjakortti S-ryhmään

Nyt on taas aika kääriä taiteelliset hihat ja päästää luovuus valloilleen! Kutsumme kaikki opiskelijat osallistumaan ISYYn lukuvuosikalenterin (2024–2025) kannen suunnittelukilpailuun. Luonnistuuko sinulta graafinen suunnittelu, piirtäminen tai valokuvaus? 

Lukuvuosikalenteri on yksi ISYYn näkyvimmistä palveluista. Suunnittelemasi luomus saattaakin koristaa opiskelukavereiden kalenteria jo ensi syksynä ja piristää näin myös heidän jokapäiväistä opiskeluarkea. Meille on tärkeää, että lukuvuosikalenterin kansi on jäsentemme näköinen. 

Mitä? Suunnittele lukuvuosikalenterin 2024–2025 kansi

Miksi? Jotta kalenterista tulee jäsentemme näköinen

Milloin? Kilpailuaika alkaa nyt ja päättyy 15.5.2024.

Miten? Lähetä valmis työ sekä yhteystietosi osoitteeseen tiedotus@isyy.fi viimeistään 15.5.2024. 

Muodolliset vaatimukset

Leveys: 109 mm, korkeus 163 mm

Resoluutio: 300 dpi

Tiedostomuoto: .pdf, .jpg tai .tiff

Väriprofiili: CMYK / ISOcoated v2 300

Leikkuuvara + 5 mm

Huomioi, että vasemman laidan vieterisidos vie tilaa kuvasta noin 15 mm alueelta. Aivan vasempaan laitaan ei kannata siis jättää mitään olennaista, minkä vieterit mahdollisesti leikkaavat.

Kalenterin kanteen tullaan sijoittelemaan ISYYn logo ja lukuvuosi, joko numeroin “2024–2025” tai esimerkiksi “Lukuvuosi 2024–2025”, “Lukuvuosikalenteri 2024–2025”, ISYYn lukuvuosikalenteri 2024-2025”. Mikäli haluat, voit suunnitella logon sijoittelun ja tekstin kalenterin kanteen itse, mutta voit jättää sen myös meidän tehtäväksemme. Toimitathan meille myös sellaisen version suunnittelusta, jossa logoa ja tekstiä ei ole vielä sijoiteltu kanteen. ISYYn logot löytyvät verkkosivujemme materiaalipankista (linkki alla). Logo tulee kanteen sellaisenaan, mustana tai valkoisena, ja sitä ei saa käsitellä esimerkiksi erikoistehosteilla. 

Voittajan valinta

Kilpailun voittajan valitsee ISYYn viestintäsuunnittelija ja hallituksen viestintävastaava toukokuun lopulla. Kilpailun voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse. Voittajaksi valittu design julkaistaan kalenterin kantena. Työ julkaistaan myös ISYYn verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Voittaja palkitaan 100 euron lahjakortilla S-ryhmään. Huomaathan, että voittajatyön käyttöoikeudet siirtyvät ISYYlle.

Jos sinulla herää kysymyksiä kilpailuun liittyen, kysy lisätietoja ISYYn viestintäsuunnittelijalta.

Lue lisää:

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Tietosuoja

Lisätietoja:

Ada Hyytiäinen, viestintäsuunnittelija, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), p. 044 576 8426, tiedotus(at)isyy.fi