Ajankohtaista

31.08.2022

SYKETTÄ ilmaiset kokeiluviikot ja appro

Moikka ISYYläinen!

Me SYKETTÄ-liikuntapalveluilla haluamme huolehtia siitä, että saat riittävästi liikettä ja palautumista opiskeluarjen rinnalle. Etsitpä siis kunnon hikitreeniä, kehonhuoltotunteja, mahdollisuutta nostella painoja tai rentoa pelaamista opiskelukavereiden kanssa, meiltä löytyy niitä kaikkia opiskelijaystävälliseen hintaan! 

SYKETTÄ-kausi starttaa ilmaisten liikuntaviikkojen parissa, joita vietetään Kuopiossa 29.8.–14.9. ja Joensuussa 1.–14.9. Ilmaisten liikuntaviikkojen aikana pääset ilmoittautumaan tunneille ja testaamaan kampuskohtaisia palveluitamme ilmaiseksi. Lisäksi 1.–14.9. pidetään liikunnallinen SYKETTÄ Appro, jossa keräämällä osallistumismerkkejä SYKETTÄ-tunneilta appropassiin saat haalarimerkin, sekä voit osallistua huikeiden palkintojen arvontaan! Appropasseja saa ISYYn toimistoilta.

Osallistuaksesi ilmaisille liikuntaviikoille sinun täytyy rekisteröityä SYKETTÄ-käyttäjäksi nettisivuillamme. Se on ilmaista ja helppoa! Rekisteröitymisen jälkeen voit ilmoittautua haluamillesi tunneille etusivun liikuntakalenterin kautta ja eikun liikkumaan! 

Syksyn kampuskohtaiset liikuntakalenterit on julkaistu ja tänäkin syksynä tarjolla on toinen toistaan mahtavampia tunteja! Tutustu liikuntakalentereihin ja kurkkaa lisätiedot ilmaisten liikuntaviikkojen tarjonnasta ja aikatauluista löydät alla olevien verkkosivujen kautta. 

Lue lisää:

Sykettä.fi, aukeaa uuteen välilehteen: SYKETTÄ Joensuu

Sykettä.fi, aukeaa uuteen välilehteen: SYKETTÄ Kuopio