Ajankohtaista

24.08.2023

SYKETTÄ-liikuntapalveluiden syyskausi käynnistyy ilmaisilla kokeiluviikoilla ja SYKETTÄ Approlla

SYKETTÄ-liikuntapalveluiden syyskausi käynnistyy syyskuussa ilmaisten kokeiluviikkojen ja SYKETTÄ Appron merkeissä. Molempien kampuskaupunkien syksyn liikuntakalenterit on nyt myös julkaistu ja tarjolla on toinen toistaan mahtavampia tunteja! 

Syyskausi starttaa ilmaisten liikuntaviikkojen parissa, joita vietetään Kuopiossa 4.–17.9. ja Joensuussa 1.–14.9. Ilmaisten liikuntaviikkojen aikana pääset ilmoittautumaan tunneille ja testaamaan kampuskohtaisia palveluitamme ilmaiseksi. Lisäksi ilmaisten kokeiluviikkojen aikana pidetään liikunnallinen SYKETTÄ Appro, jossa keräämällä osallistumismerkkejä SYKETTÄ-tunneilta appropassiin saat haalarimerkin, sekä voit osallistua huikeiden palkintojen arvontaan!

Osallistuaksesi ilmaisille liikuntaviikoille sinun täytyy rekisteröityä SYKETTÄ-käyttäjäksi nettisivuilla. Se on ilmaista ja helppoa! Rekisteröitymisen jälkeen voit ilmoittautua haluamillesi tunneille etusivun liikuntakalenterin kautta. HUOM! Ilman SYKETTÄ-tarraa, ilmaisten kokeiluviikkojen aikana tunneille ja vuoroille voi ilmoittautua vain nettisivujen liikuntakalenterin kautta.

SYKETTÄ-palveluiden kautta saat riittävästi liikettä ja palautumista opiskeluarjen rinnalle. Etsitpä siis kunnon hikitreeniä, kehonhuoltotunteja, mahdollisuutta nostella painoja tai rentoa pelaamista opiskelukavereiden kanssa, meiltä löytyy niitä kaikkia opiskelijaystävälliseen hintaan. Tutustu kampuksesi liikuntakalenteriin ja kurkkaa lisätiedot ilmaisten liikuntaviikkojen tarjonnasta ja aikatauluista SYKETTÄ Joensuun ja SYKETTÄ Kuopion verkkosivujen kautta (linkit alla).

Lue lisää:

Sykettä.fi, avautuu uuteen välilehteen: SYKETTÄ Joensuu

Sykettä.fi, avautuu uuteen välilehteen: SYKETTÄ Kuopio