Ajankohtaista

16.04.2024

SYKETTÄ-liikuntasuunnittelijoille ministerin myöntämät liikunnan ansiomitalit

Opiskelijoiden liikuntaliiton (OLL) 100-vuotisjuhlassa 13. huhtikuuta jaettiin liikunta-, urheilu- ja nuorisoministeri Sandra Bergqvistin myöntämiä liikunnan ansioristejä ja -mitaleja 30 opiskelija- ja korkeakoululiikunnan parissa ansioituneelle henkilölle.

Palkittujen joukossa on SYKETTÄ-korkeakoululiikunnan parissa työskentelevät Heli Aalto ja Sirpa Risto, joille ministeri on myöntänyt liikunnan ansiomitalit. Molemmat palkitut työskentelevät liikuntasuunnittelijoina Itä-Suomen yliopiston (UEF) ja paikallisten ammattikorkeakoulujen opiskelijoiden ja henkilökunnan liikuntapalveluiden parissa, Aalto SYKETTÄ Joensuun ja Risto SYKETTÄ Kuopion palveluiden parissa.

– Ylioppilaskunta onnittelee liikuntasuunnittelijoitamme Heli Aaltoa ja Sirpa Ristoa ministerin myöntämistä huomionosoituksista. Heli ja Sirpa ovat tehneet pitkän uran opiskelijaliikunnan parissa ja tekevät edelleen tärkeää ja arvokasta työtä meidän opiskelijoiden hyvinvoinnin ja arjen parantamisen eteen. He ovat myös aina iloisia, sekä helposti lähestyttäviä henkilöitä opiskelijaelämässä, kommentoi ISYYn hallituksen puheenjohtaja Mirka Nieminen

Lue lisää:

Oll.fi, avautuu uuteen välilehteen: Ministeri palkitsi ansioituneita opiskelijaliikunnan edistäjiä (julkaistu 22.3.2024)

Lisätietoja:

Mirka Nieminen, hallituksen puheenjohtaja, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), puheenjohtaja(at)isyy.fi, p. 044 576 8400