Ajankohtaista

15.09.2020

Syksyn järjestöpäivät 28.9-.4.10.2020

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) syksyn järjestöpäivät järjestetään tällä kertaa Facebookissa ja olet lämpimästi tervetullut osallistumaan tapahtumaan vaikkapa omalta kotisohvaltasi!

ISYYn järjestöpäivät on kaksi kertaa vuodessa järjestettävä tapahtuma, jossa yliopistolla toimivat ainejärjestöt, kampusjärjestöt ja ISYYn kerhot esittelevät toimintaansa uusille ja vanhoille opiskelijoille. Tänä syksynä järjestöpäiville osallistutaan Facebook-tapahtumien kautta. Järjestöihin ja kerhoihin voi tutustua maanantaista sunnuntaihin 28.9.-4.10.2020.

Joensuun kampuksen järjestöpäiville voit osallistua Joensuun järjestöpäivien Facebook-tapahtumassa ja vastaavasti Kuopion kampuksen järjestöpäiville on oma Facebook-tapahtuma. Facebook-tapahtumissa voit tutustua oman kampuksesi järjestöjen ja kerhojen toimintaan, mutta mikään ei tietenkään estä sinua vierailemasta molempien kampusten tapahtumissa! 

Järjestöpäivät ovat hyvä tapa löytää mukavaa tekemistä opintojen oheen ja solmia uusia tuttavuuksia yhteisten mielenkiinnon kohteiden parissa. Järjestöpäivät on kaikille avoin tapahtuma joten tule rohkeasti ottamaan selvää, mitä kaikkea yliopistolla toimivat järjestöt ja ISYYn kerhot tarjoavat tekemiseksi! 

Järjestöt ja kerhot postaavat Facebook-tapahtumiin omia julkaisujaan pitkin tapahtumaviikkoa alkaen maanantaina 28.9.2020. Voit osallistua järjestöpäiville alla olevista linkeistä.

Facebook: Järjestöpäivät goes ETÄ syksy 2020 Joensuu
Facebook: Järjestöpäivät goes ETÄ syksy 2020 Kuopio

Jos sinulla ei ole Facebook-tiliä, voit osallistua järjestöpäiville ISYYn verkkosivuilla. Kokoamme yhteen järjestöjen ja kerhojen esittelyt ja tiedotamme niistä jäsenistöämme lähempänä tapahtumaa.

Järjestöjen ja ISYYn kerhojen ilmoittautuminen järjestöpäiville

Yliopistolla toimiville järjestöille ja ISYYn kerhoille on lähetetty sähköpostilla ohjeet siitä, miten järjestöpäiville voi osallistua. Jos järjestösi ei ole saanut ohjeita ja haluatte osallistua, voit lähettää sähköpostia ISYYn järjestöasiantuntijalle.

Lisätietoja

Liisa Kainulainen, järjestöasiantuntija, jarjestoasiantuntija(at)isyy.fi  044 576 8419