Ajankohtaista

Info kielikahvilatoiminnasta

20.09.2022 - 20.09.2022 |Kaikki

Haluaisitko opetella uuden vieraan kielen, kerrata jo oppimaasi kieltä tai opettaa suomea kansainvälisille opiskelijoille? ISYYn kielikahvilatoiminta on oiva tilaisuus tähän! Ja mikä parasta, toiminnasta voi saada opintopisteitä!

Kielikahviloiden ideana on, että opiskelija opettaa valitsemaansa kieltä toisille opiskelijoille vapaamuotoisesti ja rennossa ilmapiirissä. Palauttamalla muutaman pienen tehtävän Moodleen, voit ansaita 1 op osallistujana ja/tai 2 op kielikahvilan vetäjänä.

Kiinnostuitko?

Osallistu englanninkieliseen kielikahvilainfoon ti 20.9.2022 kello 9 tai kello 16.15 Google Meetissä, niin kerromme lisää! Kummankin tapaamisen sisältö on sama, joten voit valita itsellesi sopivimman ajankohdan osallistua. Linkit infoon löytyvät alta Lue lisää -osiosta.

Voit täyttää alla olevan lomakkeen ja ilmoittautua vetäjäksi to 22.9. klo 12:00 mennessä. Pidämme englanninkielisen vetäjäkoulutuksen Google Meetissä torstaina 22.9. klo 16.15 kaikille kiinnostuneille vetäjille. (Lähetämme osallistumislinkin lomakkeessa jätettyyn sähköpostiosoitteeseen.) Osallistuminen vetäjäkoulutukseen ei velvoita mihinkään!

Kielikahvilavalikoima päivitetään ISYYn nettisivuille viikolla 39, löydät linkin alta.

Lue lisää:

Meet.google.com, avautuu uuteen välilehteen: Kielikahvila-info klo 9

Meet.google.com, avautuu uuteen välilehteen: Kielikahvila-info klo 16.15

Docs.google.com, avautuu uuteen välilehteen: Ilmoittautumislomake vetäjäkoulutukseen

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Kielikahvilat

Lisätietoja:

Elina Pitkänen, Kansainvälisten asioiden ja hallinnon koordinaattori, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), kv.kuopio(at)isyy.fi

Salla Haapavaara, Kansainvälisten asioiden koordinaattori, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), kv.joensuu(at)isyy.fi