What ISYY

Toimistojen yhteystiedot

ISYYn henkilöstöä työskentelee toimistoissa Joensuussa ja Kuopiossa. Tältä sivulta löydät toimistojen yhteystiedot ja aukioloajat.

Toimistot

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) toimistot palvelevat molemmilla Itä-Suomen yliopiston kampuspaikkakunnilla. Toimistoilta voit noutaa lukuvuosi- tai lukukausitarran opiskelijakorttiisi sekä opiskelijakalenterin. Lisäksi voit mm. ostaa SYKETTÄ-tarran, ISYY-tuotteita ja lippuja erilaisiin tapahtumiin.

Jos sinulla on kysymys, johon haluat pikaisen vastauksen, suosittelemme soittamaan tai lähettämään sähköpostia toimistolle tai jollekin henkilökuntamme asiantuntijoista.

Toimistojen poikkeusaikataulut näet verkkosivujen etusivulta.

Joensuu

Yliopistokatu 7, Haltia 2.krs, PL 111, 80100 JOENSUU
toimisto.joensuu(at)isyy.fi
p. 044 576 8449

  • Ma, ti: 10-12, 13-15
  • Ke: 12-16
  • To: 10-12, 13-15
  • Pe: suljettu

Kartta Joensuun toimistolle:

Kartta ISYYn Joensuun kampustoimiston sijainnista. Joensuun toimisto sijaitsee Yliopistokadun varrella Haltia-rakennuksen toisessa kerroksessa. Katuosoite on Yliopistokatu 7. Haltia-rakennus sijaitsee Itä-Suomen yliopiston kampuksella ja Carelia-rakennukseen nähden vastakkaiselle puolella Yliopistonkatua. Haltia-rakennuksen ympärillä ovat Metria- ja Futura-rakennukset. Joensuun keskustasta päin tultaessa yliopistokadun varrella ennen Haltia-rakennusta ovat uimahalli Vesikko sekä parkkipaikka.

Kuopio

Yliopistonranta 15, (Studentia, sisäänkäynti C-ovesta), PL 1627, 70211 KUOPIO
toimisto.kuopio(at)isyy.fi
p. 044 576 8419

  • Ma, ti: 10-12, 13-15
  • Ke: 12-16
  • To: 10-12, 13-15
  • Pe: suljettu

Kartta Kuopion toimistolle:

Kartta ISYYn Kuopion kampustoimiston sijainnista. Kuopion kampustoimisto sijaitsee Savilahden rannalla Studentia-rakennuksessa osoitteessa Savilahdenranta 3. Toimistoon mennään sisään rakennuksen päästä C-ovesta. Studentia-rakennus sijaitsee yliopiston rakennusten Snellmanian ja Canthian välissä ja sen molemmilla sivuilla on parkkialueet. Savilahdentie kulkee rakennuksen ohi Savilahden vastakkaisella puolella.​​​​​​​