Ajankohtaista

Liikuntailtapäivä

Liikuntailtapäivä

06.10.2021 - 06.10.2021

Syksyn liikuntailtapäivää vietetään keskiviikkona 6.10.2021.

Korkeakoulujen yhteinen liikuntailtapäivä on vapautettu opetuksesta klo 12:15 alkaen rehtoreiden päätöksellä.
Liikuntailtapäivänä on normaalin SYKETTÄ-liikunnan lisäksi tarjolla runsaasti liikunta-aktiviteetteja ja erikoistarjouksia liikuntapaikoissa opiskelijoille ja henkilökunnalle.

Osa liikuntailtapäivän lajeista on maksullisia ja niihin otetaan rajattu määrä osallistujia, joten on suositeltavaa ilmoittautua lajeihin hyvissä ajoin!

Joensuu

👍 Liikuntailtapäivänä on tarjolla runsaasti erilaisia liikuntamahdollisuuksia ja -tarjouksia ympäri kaupunkia. Liikuntailtapäivän ohjelma on SYKETTÄ-liikuntapalveluiden järjestämää, mutta osallistuminen ei vaadi SYKETTÄ-tarraa.

😍 Ohjelman lisäksi myös kaikki SYKETTÄ-liikuntakalenterin tunnit 6.10. ovat osa liikuntailtapäivän ohjelmaa! Osallistuaksesi liikuntakalenterin tunneille ja vuoroille liikuntailtapäivänä sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjäksi sekä ilmoittautua tunneille ja vuoroille itse.

🎉 Syksyn 2021 liikuntailtapäivän ohjelma on nyt julkaistu ja löydät sen SYKETTÄ-nettisivuilta! Ilmoittautuminen ohjelman aktiviteetteihin alkaa 29.9.2021 (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta). Tänä syksynä ei järjestetä liikuntailtapäivän jatkobileitä.

Kuopio

👍 Liikuntailtapäivä on Itä-Suomen yliopiston ja Savonia-amk:n henkilöstön ja opiskelijoiden sekä HUMAKin ja Taideyliopiston opiskelijoiden yhteinen

😍 Liikuntailtapäivään osallistujilla ei tarvitse olla SYKETTÄ-tarraa
Liikuntailtapäivän ohjelmassa on ulkoliikuntaa, sisäliikuntaa ja hyvinvointia kampuksella sekä sisäliikuntaa ja lajikokeiluja yhteistyökumppaneiden tiloissa.

🎉 HUOM! Sorsasalon ja Peikkometsän ratsastuksiin ilmoittautuminen on jo auki. Muihin tapahtumiin ilmoittautumiset alkavat ke 29.9.

Lue lisää:

Sykettä.fi, avautuu uuteen ikkunaan: Liikuntailtapäivän ohjelma Joensuussa
Sykettä.fi, avautuu uuteen ikkunaan: Liikuntailtapäivän ohjelma Kuopiossa