Ajankohtaista

01.04.2021

Tervetuloa ISYYn työelämäviikolle 13.–16.4.2021!

Työelämäviikko järjestetään etänä ISYYn Youtube-kanavalla ja striimatut luennot tallennetaan, joten voit osallistua ohjelmaan vaikka omalta kotisohvaltasi! Tallenteet ovat katsottavissa kaksi viikkoa alkuperäisesityksestä.

Linkki ISYYn Youtube-kanavalle, avautuu uuteen välilehteen: ISYYn Youtube-kanava

Tapahtumien aikana voit esittää kysymyksiä chat-alustalla

Linkki työelämäviikon chat-alustalle, avautuu uuteen välilehteen: Työelämäviikon chat-alusta

Päivien teemoja ovat kansainvälinen työelämä (toteutetaan englanniksi), verkostoituminen & jaksaminen, työelämätaidot sekä vuorovaikutustaidot. 

Yhteistyössä mukana Business Center Pohjois-Savo, Loimu ry, Luotsi Joensuu, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto, Talent Hub Pohjois-Savo ja UEF.

Työelämäviikko-kurssi

Tapahtumasta on tulossa suoritettavaksi myös vapaasti valittava yhden opintopisteen opintosuoritus!

ISYY Työelämäviikko -kurssi löytyy Weboodista kurssikoodilla 5215205.

Linkki Työelämäviikon opetustapahtumaan Weboodiin, avautuu uuteen välilehteen: ISYY Työelämäviikon opetustapahtuma

Työelämäviikon ohjelma

Alla olevassa ohjelmassa on luentojen perään merkitty onko luennon toteutuskieli suomi (FI) vai englanti (ENG). Suuri osa tapahtumista on kaikille avoimia, eikä niihin osallistuminen vaadi erillistä ilmoittautumista. Joihinkin tapahtumiin on rajattu osallistujamäärä, jolloin ilmoittautuminen vaaditaan. Linkki ennakkoilmoittautumista vaativiin tapahtumiin on näkyvillä tapahtuman alla.

13.4.2021  International work life

 • 11:00–12:30 UEF International Alumni Career Panel, hosted by Sami Tanskanen (ENG)
 • 14:00–15:00 How to make yourself invaluable to a company? Workshop by TalentHub North Savo. Max. 30 osallistujaa. Pre-registration is required and it starts on 7th of April! (ENG)

Huom! Tämä työpaja on tarkoitettu erityisesti kansainvälisille tekijöille. Työpajan sisällöstä voi olla hyötyä myös ulkomaille töihin suunnatessa

Ilmoittautuminen alkaa 7.4. Ilmoittautumislinkki How to make yourself invaluable to a company? -työpajaan, avautuu uuteen välilehteen: Ilmoittautumislinkki

 • 15:15–15:45 Info session for international job applicants in Joensuu area about Luotsi Joensuu’s services (ENG)


14.4.2021 Verkostoituminen ja hyvinvointi

 • 12:30–14:00 Uratarina - Markus Hirvonen, HTM, Pohjois-Karjalan maakuntajohtaja. Hirvonen avaa uratarinansa kautta työhyvinvoinnin merkitystä itselleen ja kertoo esimerkkejä teoista, joilla jokainen voi vaikuttaa hyvinvointiinsa. (FI)
 • 14:15–15:00 LinkedIn-stream-workshop vasta-alkajille. Kouluttajana urapalvelupäällikkö Suvi Liikkanen Loimu ry:stä. Koulutuksessa käydään läpi LinkedIn-profiilin luominen ja sen käyttöönotto. (FI)
 • 15:15–16:00 LinkedIn-stream-workshop hieman edistyneemmille. Kouluttajana urapalvelupäällikkö Suvi Liikkanen Loimu ry:stä. Koulutuksessa käydään läpi LinkedIn-profiilin osat ja tiedonhaun ja verkostoitumisen perusteet. (FI)

15.4.2021 Työelämä- ja urataidot

 • 11:30–13:30 UEF:n urapalvelut esittäytyvät ja esittelevät kaikille opiskelijoille saatavilla olevia urasuunnittelun ja työnhaun työkaluja. (FI)
 • 14:00–14:15 Tietoisku Luotsi Joensuun palveluista. Duuniagentti Antti Räty. (FI)
 • 14:30–15:30 Stream-workshop on Future Work Life Skills. Matti Laitinen from Business Center North Savo. (ENG)


16.4.2021  Vuorovaikutustaidot 

 • 12:00–13:30 Sanna Saastamoinen (UEF) puhuu vuorovaikutustaidoista työelämässä. (FI)
 • 14:15–15:00 Pitch-talk. What it is and how to utilize it in job search. Lecture by Joonas Ruuskanen from Business Center North Savo. (ENG)
 • 15:15–16:00 Workshop on pitch talk by Business Center North Savo (Joonas Ruuskanen and others). Max. 30 osallistujaa. Pre-registration required and it starts on 9th of April! (ENG, pitch talk can be given also in FI) Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan.

Workshop on pitch talk by Business Center North Savo -työpajan yleinen toteutuskieli on englanti, mutta voit harjoitella oman pitch-puheesi antamista myös suomeksi.

Ilmoittautuminen alkaa 9.4. Ilmoittautumislinkki Workshop on pitch talk by Business Center North Savo -työpajaan, avautuu uuteen välilehteen: Ilmoittautumislinkki

Lisätietoja: 

Pauliina Ryökäs, Hallituksen jäsen, sosiaalipolitiikka ja työelämä, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, pauliina.ryokas(at)isyy.fi, p. 044 576 8409