Ajankohtaista

02.05.2022

Tervetuloa mukaan excursiolle Pohjois-Karjalan Prideen lauantaina 21.5. Kuopiosta Joensuuhun!

ISYY on mukana toteuttamassa Pohjois-Karjalan Setan kanssa vuoden 2022 Pridea ja SILLAT-hanke järjestää Kuopion kampuksella opiskeleville mahdollisuuden osallistua Prideen Joensuussa!

Pohjois-Karjalan Pride-viikkoa vietetään 16.-22.5. ja lauantaina 21.5. järjestetään perinteinen Pride-kulkue sekä puistojuhla Ilosaaressa. ISYY kannustaa kaikkia jäseniään osallistumaan päivän ohjelmaan ja pukemaan päällensä opiskelijahaalarit muodostaakseen sateenkaarevan joukon. Puistojuhlan ohjelmassa on piknikkiä, elävää musiikkia sekä tietysti loistavaa seuraa: ISYYllä on oma vilttialueensa, joka kerää yhteen kaikki opiskelijat ja opiskelijamieliset. 100 ensimmäistä opiskelijaa vilttialueella saa itselleen muistoksi ISYYn Pride-Hemmo-haalarimerkin. Lisäksi puistojuhlassa klo 17.30 otetaan Ilosaaren portailla/katsomossa yhteiskuva, jossa opiskelijahaalarit muodostavat sateenkaaren. Askartele siis kylttisi, pue haalarit päällesi ja tule viihtymään muiden opiskelijoiden kanssa Prideen!

Excursion aikataulu

11:00 Lähtö Kuopiosta kohti Joensuuta
12:30 Saapuminen Joensuuhun
15:00 Pride-kulkue, lähtö Joensuun torilta
16:00-> Pride puistojuhla Ilosaaressa
17:30 Haalariyhteiskuva Ilosaaren portailla/katsomossa
18:30 Lähtö takaisin Kuopioon
20:00 Perillä Kuopiossa

Ilmoittautuminen excursiolle on käynnissä Kide.appissa 3.-17.5. ja on kohdennettu UEFin opiskelijoille. Ilmoittautuminen on sitova, jonka vuoksi osallistumisesta joutuu maksamaan etukäteen 10 € pantin + 0,4 € palvelumaksun. Pantin saa takaisin tapahtumaan osallistumisen jälkeen, palvelumaksua ei palauteta. Pantin voi maksaa myös ISYYn toimistolla, joten ota yhteyttä excursion järjestäjään (yhteystiedot alempana), jos haluat tulla maksamaan toimistolle. Ilmoittautumisajan jälkeen osallistumisen peruuntumisesta ei saa panttia takaisin. Mukaan mahtuu ensimmäiset 30 ilmoittautunutta ja lähdemme excursiolle vain täydellä bussilla. 

Tervetuloa mukaan Prideen!

Ilmoittautuminen

Kide.app, avautuu uuteen ikkunaan: Excursio Joensuun Prideen // Excursion to Joensuu's Pride

Lisätietoa:

Riina Pääkkönen, SILLAT-hankekoordinaattori, riina.paakkonen(at)isyy.fi, p. 044 491 6529