Ajankohtaista

06.02.2023

Tiedote: ISYYn pääsihteeriksi Helena Kansanen

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY)

Tiedote 6.2.2023
Vapaa julkaistavaksi: Heti

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) edustajisto on valinnut uudeksi pääsihteeriksi MSc Helena Kansasen kokouksessaan 2.2.2023. Kansanen aloittaa tehtävässään maanantaina 13. helmikuuta.

– Olen todella innoissani uudesta roolistani – kiitos valinnasta. Ihan huippua päästä luotsaamaan ISYYn toimintaa ja tekemään työtä, jossa yliopisto-opiskelijat ja heidän asemansa tässä yhteiskunnassa ovat keskiössä, kommentoi uusi pääsihteeri Helena Kansanen.

ISYYn pääsihteerin tehtävään tuli hakuaikana 7 hakemusta. Pääsihteeri toimii ylioppilaskunnan työntekijöiden esimiehenä sekä hallituksen valmistelijana ja esittelijänä. Pääsihteerin tehtäviin kuuluu lisäksi ylioppilaskunnan taloushallinnon järjestäminen ja valvonta, sekä edunvalvonnasta, palvelutuotannosta, hallinnosta ja yhteiskuntasuhteista huolehtiminen. Kansanen on ISYYn historian viides pääsihteeri.

– Edustajisto haastatteli lauantaina 21. tammikuuta neljä hakijaa. Kansasen hakemuksessa huomiomme kiinnittyi erityisesti monipuoliseen kansainväliseen kokemukseen sekä vuorovaikutustustaitoihin, eli voin koko edustajiston puolesta toivottaa hänet tervetulleeksi ylioppilaskuntaamme, kommentoi ylioppilaskunnan puheenjohtaja Jimi Viita-aho.

Lisätietoja:

Jimi Viita-aho, Edustajiston puheenjohtaja, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8406, epj@isyy.fi

Eetu Hyvönen, Hallituksen puheenjohtaja, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8400, puheenjohtaja@isyy.fi

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) on noin 14 000 jäsenen julkisoikeudellinen yhteisö, joka toimii Itä-Suomen yliopiston kampuksilla Joensuussa ja Kuopiossa. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. Ylioppilaskunnan palveluksessa on 15 henkilöä ja vuosittainen liikevaihto n. 1,6 miljoonaa euroa.