Ajankohtaista

19.09.2023

Tule kuulemaan vaaleista ja edustajiston toiminnasta ISYYn vaali-infoon 26.9.

Mikä on edustajisto? Mitkä ovat edustajistovaalit? Ketä edustajistoon valitaan? Miten voi asettua ehdolle edustajistovaaleissa? Miten voi perustaa oman listan edustajistovaaleihin? Tule kysymään ja kuulemaan!

ISYYn edustajistovaalit käydään 8.11.2023 ja ehdokasasettelu päättyy 5.10.2023 kello 15.00. ISYY järjestää edustajistovaaleista ja ehdolle lähtemisestä kiinnostuneille edustajistovaali-infon tiistaina 26.9.2023 etäyhteyksin Google Meetissä kello 16.15 alkaen.

Infotilaisuus järjestetään kaksikielisesti. Kello 16.15 alkaa suomenkielinen osuus ja kello 17.15 alkaa englanninkielinen osuus. Kummallekin osuudelle on varattu tunti aikaa. Kumpikin osuus alkaa noin puoli tuntia kestävällä info-osuudella, jonka jälkeen on noin puoli tuntia aikaa kysymysten esittämiseen.

Paikalla infotilaisuudessa on ISYYn keskusvaalilautakunnan jäseniä sekä asiantuntijoita vastaamassa mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja kertomassa helppotajuisesti siitä, mitä edustajistovaaleista tarvitsee tietää, mitä edustajisto oikein tekee ja kuinka se vaikuttaa ISYYn toimintaan.

Näin osallistut vaali-infoon

Tule paikalle alle linkitettyyn Google Meet -tapaamiseen tiistaina 26.9.2023 kello 16.15 tai kello 17.15, mikäli haluat osallistua englanninkieliseen osioon. ISYYn toimija hyväksyy sinut tapaamiseen hetken kuluttua. 

Google Meet, avautuu uuteen välilehteen: ISYYn vaali-info 26.9. // ISYY’s election info 26.9.

Lue lisää:

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Edustajistovaalit

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Ehdokkaalle

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Vaalikalenteri

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Vaalikuulutus

Lisätietoa:

Wilma Poutanen, keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, kvl.pj(at)isyy.fi

Kia Duché, vaalikoordinaattori, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), kia.duche(at)isyy.fi, p. 044 576 8450